Çözüldü Minecraft iridiumskyblock plugini destekli rankup plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sasquatchsdhshs

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Sh0otet

Discord:

Sasquatch

Selam ben sunucuda iridiumskyblock adlı bir plugin kullanıyorum rankup destekli bir plugin bulamadım çok araştırdım
ama bulamadım sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında iridiumskyblockla dsetekli rankup pluginin ismini istiyorum
sadece

Selam ben sunucuda iridiumskyblock adlı bir plugin kullanıyorum rankup destekli bir plugin bulamadım çok araştırdım
ama bulamadım sizin bir bilginiz var mı bu konu hakkında iridiumskyblockla dsetekli rankup pluginin ismini istiyorum
sadece
TheBestRanks her plugine uygundur.

Sorun çözüldü herkese teşekür ederim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yükledim ve

placeholder %iridiumskyblock_island_value% >= 500

yazdım oldu

Evet sorun çözülmedi

plugini yükledim placeholder %iridiumskyblock_island_value% >= 500 bu kodu yazdım oldu evet
fakat bunun üstüne çıkamyıorum 1000 yapınca bunu error veriyor

sunucunun patlamasını istemiyorsan crackli kullanma içerisine forceop virus performans düşürücü kodlar koyuyorlar orjinaliyle aynı olmak zorunda değil zaten 3.5GBP satın alabilirsin

bu error vermeside crackli olduğundan mı kaynaklı yani

Ekran görüntüsü 2022-07-30 162434.png

Config bu şekil fakat bu placeholder %iridiumskyblock_island_value% >= 500 bu şekil yazınca oluyor fakat bunu 500 yerine 2 k 1 k yapınca hata veriyor

2022-07-30_16.27.24.png

Hatada bu ↑

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl