Tanıtım Minecraft Food Plus Modu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChiaX

xo xo Gossip Girl
Elmaslar
336
Discord İzni
Minecraft
ChiaX

Discord:

ChiaX#6271

Food-Plus-Mod.jpg

Minecraft Food Plus Modu!
Her gün harika ziyafet çekmek isteyenlerin modu!
Minecraft sofralarından herkese merhaba sevgili okurlar! Bu konumda sizleri gurmelerin diyarına götürmeye karar verdim. Karşınızda, Food Plus modu! Pek çoğumuz Minecraft'ta modlu oynama deneyimini yaşamıştır. Gerek başka çok oyunculu sunucularda, gerek siz ve 3 arkadaşınız için açılmış özel sunucularda. Peki bu çok övdüğümüz modlar ne sağlar? Modlar, Minecraft'ın orijinalinde olmayan her türlü araç, gereç, blok veya yemeğin Minecraft'a eklenmesini sağlar. Özel bir doku paketine ihtiyaç duyulmaksızın, kendi özel dokuları olabilir.

Bu Akşam Yemekte Ne mi Var?
Aslına bakarsanız, bu akşam yemekte çok şey var. Neden mi? Çünkü, Minecraft'ın en iyi restoranlarından olan Food Plus'a gidiyoruz! Burada bin bir çeşit et, peynir, ekmek ve yumurta bulunuyor. Bunların yanı sıra, Food Plus özel bıçağı ile yemekleri ortadan ikiye harika kesebiliyorsunuz. Eğer bu restorana arkadaşınızla gidecekseniz, gönül rahatlığı ile yemeğinizi paylaşabilirsiniz!

Food Plus Sürümleri!
Food Plus binlerce kişi tarafından kullanılıyor ve kullanılmaya devam ediyor. Peki Food Plus kullanıcıları hangi sürümlerde oynuyor? Tabii ki, 1.7.10! Minecraft 1.5.2'den 1.7.10'a kadar sürümleri bulunan Food Plus modunun, maalesef ki güncel sürümleri gelmedi. Fakat şu da bir gerçek ki; günümüzde bile en çok modlu Minecraft oynayanların 1.7.10'u tercih ettiğiini görüyoruz. Bu yönden de büyük bir sıkıntı yok.

Food Plus İndirme!
Sizlere Food Plus'ın her sürümünden indirme bağlantılarını bırakıyorum. Bunun yanı sıra, her türlü sorun yaşama ihtimaline karşın alternatif bağlantıyı da konuya ekleyeceğim.

Son
Modun yeni sürümleri geldiği gibi konunun yorum kısmında paylaşılacaktır, sağlıcakla kalın. İyi forumlar dilerim!

Güzel tanıtım olmuş.

Minecraft deneyimini daha ilgi çekici kılmak için ideal bir moda benziyor ki şahsen çok da beğendim. Son olarak da eline ve kalemine sağlık ?

Linkler çalışmıyor :(
önce plugin sandım mod muş :D

Ellerine Sağlık

Harika bir eklenti, tanıtımda harika, fakat linkler çalışmıyor nasıl indirebilirim?

Hoş, tebrik ederim...

Linkler çalışmıyor.​

Oyunun yiyeceklerinin yetersiz olduğu dönemlerde karşıma çıkan bu konuya şükür ediyorum. Oyunda 33 yemek çeşidi olmasına rağmen bazen yetersiz kalabiliyorlar. Bu tür mod takviyeleri işimize yarayabilir.

Konu için teşekkürler. Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl