Çözüldü Minecraft Discord Bot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan A_ARDA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.512
  • Etiketler Etiketler
    yardıjm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

A_ARDA

Ziyaretçi
Minecraft serverimde sohbeti veya kullanılan komutları discordda bir kanala atmasını istiyorum. Bide siteden alınaan ürünleri discord da göndermesi messela a kişisi 10 kred yatırdı . Discordda A Kisi 10 kredi yatırdı yazcak (belli kanala). Lütfen yardımcı olun saygılarımla ......Arda

Minecraft serverimde sohbeti veya kullanılan komutları discordda bir kanala atmasını istiyorum
benim bulabildigim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
videolar ingilizce
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sanırım istedigin bu ?
Bide siteden alınaan ürünleri discord da göndermesi messela a kişisi 10 kred yatırdı . Discordda A Kisi 10 kredi yatırdı yazcak (belli kanala). Lütfen yardımcı olun saygılarımla ......Arda
bunu bilmiyorum

Minecraft serverimde sohbeti veya kullanılan komutları discordda bir kanala atmasını istiyorum. Bide siteden alınaan ürünleri discord da göndermesi messela a kişisi 10 kred yatırdı . Discordda A Kisi 10 kredi yatırdı yazcak (belli kanala). Lütfen yardımcı olun saygılarımla ......Arda
Sanırım aradığın özellik @LeaderOS 'ta mevcut anca emin değilim. Bir ara discord sunucuların eklentisi ile beraber paylaşmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Minecraft ve discord sunucusunu birleştirmek içinde çeşitli eklentiler mevcut onlara göz atabilirsin.

sohbeti yansıtması vb. discordsrv eklentisi ile yansıtabilirsin dediğin gibi kredi yükleyenleri vb. göstermek için webhook destekli bir webscript'e ihtiyacın var günümüzde çoğu webscript bu sistemi destekliyor fakat tercihim @LeaderOS'tur

batihosttan bir domain alıp webhook olarak bağlayabilirsiniz.

Ben şahsen bunun için discordsrv kullanıyorum ve kullanımı da çok kolay plugini kuruyosun sonra discorddan bot açıp tokenini config dosyasına yaz oluğunu dosyasının. Botu sunucuna ekle sunucuna iki kanal açıp idlerini kopyalayıp config dosyasına yapıştır. Analatamadıysam konu açabilirim:-)

batihost kullanıyorsan admin panelinden discord webhookunu bağlayabilirsin siteden satın alım olduğunda dcye mesaj gönderiyor

Dediğin şeyi webhook destekli webskript. Birden fazla var MineWeb, LeaderOS, OASIS gibi. Benim tercihim kesinlikle LeaderOS olacaktır. Yönetim panellerinde discord webhook kısmından yapabilirsin. Bilgisayar başına geçtiğimde daha detaylı gösterebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl