Çözüldü Minecraft Chat Kısmındaki "< >" İşaretlerini Nasıl Silinir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlueDawn0943

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Blue_Dawn

Discord:

BlueDawn#0638

Chat kısmına yazı yazdığımızda gözüken '< >' işaretleri nasıl kaldırabilirim essentinals'ın configine girip denedim olmadı multiversecore'nin confige girip denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim ☺. Kullandığım Pluginler Resimlerde Mevcut

Ekli dosyalar

• 1682863311470.png
    1682863311470.png
    10,2 KB · Görüntüleme: 112
  • 1682863493504.png
    1682863493504.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 111
Chat kısmına yazı yazdığımızda gözüken '< >' işaretleri nasıl kaldırabilirim essentinals'ın configine girip denedim olmadı multiversecore'nin confige girip denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim ☺. Kullandığım Pluginler Resimlerde Mevcut
Essentials içindeki config dosyasının alt kısmında Chat veya Message diye bir kısım var orada < > işaretlerini kaldırıp /essentials reload çekersen işaretler kaybolacaktır

Multiversecore ile gelmiş olabilir, config'de prefixchat: 'false' yapıp deneyin olmazsa chati kontrol eden eklentiniz örneğin ChatManager veya EssentialsX configinde olma ihtimali var oradan bakın.

sorun çözüldümü ?

Farklı bir grup eklentisi ve chat eklentisi kullanırsan hem sorun çözülür hemde daha hoş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl