Sol Reklam

Çözüldü Minecraft Chat Kısmındaki "< >" İşaretlerini Nasıl Silinir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

BlueDawn0943

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
105
Yer
İstanbul
Minecraft
Blue_Dawn

Discord:

BlueDawn#0638

Chat kısmına yazı yazdığımızda gözüken '< >' işaretleri nasıl kaldırabilirim essentinals'ın configine girip denedim olmadı multiversecore'nin confige girip denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim ☺. Kullandığım Pluginler Resimlerde Mevcut

Ekler

• 1682863311470.png
    1682863311470.png
    10,2 KB · Görünt.: 62
  • 1682863493504.png
    1682863493504.png
    29,7 KB · Görünt.: 70
Chat kısmına yazı yazdığımızda gözüken '< >' işaretleri nasıl kaldırabilirim essentinals'ın configine girip denedim olmadı multiversecore'nin confige girip denedim olmadı yardım ederseniz sevinirim ☺. Kullandığım Pluginler Resimlerde Mevcut
Essentials içindeki config dosyasının alt kısmında Chat veya Message diye bir kısım var orada < > işaretlerini kaldırıp /essentials reload çekersen işaretler kaybolacaktır

Multiversecore ile gelmiş olabilir, config'de prefixchat: 'false' yapıp deneyin olmazsa chati kontrol eden eklentiniz örneğin ChatManager veya EssentialsX configinde olma ihtimali var oradan bakın.

sorun çözüldümü ?

Farklı bir grup eklentisi ve chat eklentisi kullanırsan hem sorun çözülür hemde daha hoş olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!