furkqn
Merhaba hangi eklenti acaba?bu arada 1.19.4'te temel olarak eklendi bu özellik bilginiz olsun bir eklenti ile bu özellikler sağlanıyor (entity size özelliği)
link buyur NPC ayarlanmış bir eklenti direk oalrak eklenmediği için oyunaMerhaba hangi eklenti acaba?

furkqn
Evet bu eklenti mevcut ancak oyuncuların görüntüsüne herhangi bir etkisi olmuyor. Npcleri değiştirmeni sağlıyor. Yani konuda bahsedilen attrebute ile pek alakası yok.buyur NPC ayarlanmış bir eklenti direk oalrak eklenmediği için oyunaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tamam farklı birşey mi dedim ben orada size ayarlıyaibliyorsun npclere aynı şekildeEvet bu eklenti mevcut ancak oyuncuların görüntüsüne herhangi bir etkisi olmuyor. Npcleri değiştirmeni sağlıyor. Yani konuda bahsedilen attrebute ile pek alakası yok.
Evet bu eklenti mevcut ancak oyuncuların görüntüsüne herhangi bir etkisi olmuyor. Npcleri değiştirmeni sağlıyor. Yani konuda bahsedilen attrebute ile pek alakası yok.

furkqn
Bu özelliğin 1.19 da eklendiğini söylediniz attrebuteler için evet, ancak konunun açılma sebebi olan oyuncuların ve diğer yaşayan bütün entitylerin boyutunun ayarlanması 20.5 de eklendi. Bu pluginle sadece npclerin boyutunu ayarlayabilirsiniz ancak yinede güzel bir plugindir bende tavsiye ediyorum. Öneriniz için teşekkürler :)tamam farklı birşey mi dedim ben orada size ayarlıyaibliyorsun npclere aynı şekilde
tamam dostum zaten attributelar eklendi demedim teme olarak bazı özelliklerin eklendiğini söyledimBu özelliğin 1.19 da eklendiğini söylediniz attrebuteler için evet, ancak konunun açılma sebebi olan oyuncuların ve diğer yaşayan bütün entitylerin boyutunun ayarlanması 20.5 de eklendi. Bu pluginle sadece npclerin boyutunu ayarlayabilirsiniz ancak yinede güzel bir plugindir bende tavsiye ediyorum. Öneriniz için teşekkürler :)
freadfries
Sanırım attribute komut olarak 1.16 sürümünde çıktı, 1.20.5 sürümünde sadece yeni attribute seçenekleri var.tam sunucumda yapayım diyecektim 1.20.5 i gördüm üzdü
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!