Rehber Minecraft Attribute nedir? Modsuz dev veya cüce olma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada 1.19.4'te temel olarak eklendi bu özellik bilginiz olsun bir eklenti ile bu özellikler sağlanıyor (entity size özelliği)

Son düzenleme:
Evet bu eklenti mevcut ancak oyuncuların görüntüsüne herhangi bir etkisi olmuyor. Npcleri değiştirmeni sağlıyor. Yani konuda bahsedilen attrebute ile pek alakası yok.
tamam farklı birşey mi dedim ben orada size ayarlıyaibliyorsun npclere aynı şekilde

Evet bu eklenti mevcut ancak oyuncuların görüntüsüne herhangi bir etkisi olmuyor. Npcleri değiştirmeni sağlıyor. Yani konuda bahsedilen attrebute ile pek alakası yok.
1708452938820.png

tamam farklı birşey mi dedim ben orada size ayarlıyaibliyorsun npclere aynı şekilde
Bu özelliğin 1.19 da eklendiğini söylediniz attrebuteler için evet, ancak konunun açılma sebebi olan oyuncuların ve diğer yaşayan bütün entitylerin boyutunun ayarlanması 20.5 de eklendi. Bu pluginle sadece npclerin boyutunu ayarlayabilirsiniz ancak yinede güzel bir plugindir bende tavsiye ediyorum. Öneriniz için teşekkürler :)

Bu özelliğin 1.19 da eklendiğini söylediniz attrebuteler için evet, ancak konunun açılma sebebi olan oyuncuların ve diğer yaşayan bütün entitylerin boyutunun ayarlanması 20.5 de eklendi. Bu pluginle sadece npclerin boyutunu ayarlayabilirsiniz ancak yinede güzel bir plugindir bende tavsiye ediyorum. Öneriniz için teşekkürler :)
tamam dostum zaten attributelar eklendi demedim teme olarak bazı özelliklerin eklendiğini söyledim

Güzel bir eklenti olmuş, başarılar!

Güzel paylaşım olmuş teşekkürler

tam sunucumda yapayım diyecektim 1.20.5 i gördüm üzdü
Sanırım attribute komut olarak 1.16 sürümünde çıktı, 1.20.5 sürümünde sadece yeni attribute seçenekleri var.
Eklemek istediğin attribute değeri 1.16 sürümü ve sonrasında mevcut olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl