XBrexorX#2521
Spigot sitesinde Captcha yazıp çıkan eklentileri inceliyebilirsiniz.Minecraft 2 aşamalı doğrulama plugini lazım mesela bizi bir çakmalobiye atıcak orada haritadaki kodu yazıcaz ve ya chatdeki yazıya tıklıcaz ve bizi ana lobiye atıcak onu nasıl yaparım
celxlxqq
bu bizede lazım eğer bulursan link ekler misin konuya dostum2 aşamalı doğrulama, plugini lazım mesela bizi bir çakmalobiye atıcak orada haritadaki koduDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.yazıcaz ve ya chatdeki yazıya tıklıcaz ve bizi ana lobiye atıcak onu nasıl yaparımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
atomickill7
dostum authme ile çakışmamasını nasıl yapıcağım yani ilk başta bizi çakma lobiye atıcak orada authme olmicak sonrasında bizi ana lobiye atıp login yapıcaz nasıl yapabilirimDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
atomickill7
2 farklı sunucu kurup birisini captcha birisini authme için kullanabilirsin bungeecord ile.dostum authme ile çakışmamasını nasıl yapıcağım yani ilk başta bizi çakma lobiye atıcak orada authme olmicak sonrasında bizi ana lobiye atıp login yapıcaz nasıl yapabilirim
dostum sunucum web panel nasıl yapabilirim aternos deilde web panel2 farklı sunucu kurup birisini captcha birisini authme için kullanabilirsin bungeecord ile.
Konu üstünden biraz geçmiş ama belki böyle bir sorusu olan arkadaşlar için anlatmak istiyorum.dostum sunucum web panel nasıl yapabilirim aternos deilde web panel