Kamil_Sikora
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Merhaba arkadaşlar bu konumuzda Minecraft Nodus Hack nasıl kullanılır bunu göstereceğim.
Minecraft Nodus hilesi sayesinde speed -fly - madenleri yer altına görebilme aklınıza gelecek hertürlü hileleri yapabilirsiniz.
Fakat güncel serverlarda kurulan NoCheatPlus tarzı pluginler flyi speedi engellese dahi madeni yer altını görebilmeyi Minecraft Güncel Serverlar'da X-rayi engelleyebilmiş değildir.
Kurulumunu siz MC-TR.COM üyeleri için resimli şekilde anlatmaya çalıştım hatam olduysa kusurabakmayınız.
1. Anlatım: başlat menüsünden çalıştırı açıyoruz sonra %appdata% yazıp enter'a tıklıyoruz
![]()
2. Anlatım: Minecraft dosyasını açıyoruz
![]()
3. Anlatım: Version dosyasını açıyoruz
![]()
4. Anlatım: İndirdiğimiz dosyayı açıp version dosyasına atıyoruz
![]()
5. Anlatım: İşlemimiz bitti. Normal Launcherden Nodus dosyasını seçerek oyuna girebiliriz.
Resimli anlatım devam...
![]()
6. Anlatım: Edit Profile ya da New Profile tıklayabiliriz fark etmez use version diye bir yazı görceksiniz nodus'u seçiyoruz sonra save profile diyip oyuna girebiliriz.
![]()
7. Anlatım: Nodusumuz hazır xray'i açtık xray x tuşuyla açılır diyelimki açtık madenleri göremiyoruz onun ayarı var diğer resme bakınız
![]()
8. Anlatım: Ayarlar için y tuşuna basıyoruz sonra Client Manager'i tıklıyoruz XRay Editor diye bir yazı göreceksiniz ona tıklıyoruz
![]()
9. Anlatım: Xray Editor'ü tıkladık X-ray ile görmek istediğiniz madenlere tıklıyoruz ben diamondu seçtim
![]()
İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Banada ver :(Geçen yıl, 40TL Satın almıştım Nodus' u. Ölümsüzlük bile vardı..
Aynen elinde varmı şuanGeçen yıl, 40TL Satın almıştım Nodus' u. Ölümsüzlük bile vardı..
Aynen elinde varmı şuan
Banada ver :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!