Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Tanıtım Minecraft 1.7.2 Nodus Hack (Hilesi) Kullanımı + İndirme Linki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Realteam

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
37
Puanlar
0
Merhaba arkadaşlar bu konumuzda Minecraft Nodus Hack nasıl kullanılır bunu göstereceğim.
Minecraft Nodus hilesi sayesinde speed -fly - madenleri yer altına görebilme aklınıza gelecek hertürlü hileleri yapabilirsiniz.
Fakat güncel serverlarda kurulan NoCheatPlus tarzı pluginler flyi speedi engellese dahi madeni yer altını görebilmeyi Minecraft Güncel Serverlar'da X-rayi engelleyebilmiş değildir.

Kurulumunu siz MC-TR.COM üyeleri için resimli şekilde anlatmaya çalıştım hatam olduysa kusurabakmayınız.

1. Anlatım: başlat menüsünden çalıştırı açıyoruz sonra %appdata% yazıp enter'a tıklıyoruz
YPOBj2.png

2. Anlatım: Minecraft dosyasını açıyoruz
27EggE.png

3. Anlatım: Version dosyasını açıyoruz
ydzMRN.png

4. Anlatım: İndirdiğimiz dosyayı açıp version dosyasına atıyoruz
XWEvdO.png

5. Anlatım: İşlemimiz bitti. Normal Launcherden Nodus dosyasını seçerek oyuna girebiliriz.
Resimli anlatım devam...
dj757Z.png

6. Anlatım: Edit Profile ya da New Profile tıklayabiliriz fark etmez use version diye bir yazı görceksiniz nodus'u seçiyoruz sonra save profile diyip oyuna girebiliriz.
P3Oq7N.png

7. Anlatım: Nodusumuz hazır xray'i açtık xray x tuşuyla açılır diyelimki açtık madenleri göremiyoruz onun ayarı var diğer resme bakınız
rLJQvm.png

8. Anlatım: Ayarlar için y tuşuna basıyoruz sonra Client Manager'i tıklıyoruz XRay Editor diye bir yazı göreceksiniz ona tıklıyoruz
zRJAkR.png

9. Anlatım: Xray Editor'ü tıkladık X-ray ile görmek istediğiniz madenlere tıklıyoruz ben diamondu seçtim
ElyY1B.png

İNDİRME LİNKİ:

Son düzenleyen: Moderatör:
dENİCEM aMA iNSALLAH dOGRUDUR :)

Linki silin indirin ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok İyi Bir Engine Fakat Online Serverlerde Pek de İşe Yaramayabilir.

Teşekkürler ihtiyacım vardı

Çok İyi Bir Engine Fakat Online Serverlerde Pek de İşe Yaramayabilir.
senin dediğin doğru sadece online serverlarda %100 xray çalışıyor engelli değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı