Tanıtım Minecraft 1.7.2 Nodus Hack (Hilesi) Kullanımı + İndirme Linki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda bu tür şeylere izin mi veriliyor? @ImHai

ya lınk nerde :D bi yardım edersen

buldum gerek kalmadı lınkı buldumm yeeee :D :D :D ama yınede saol

Ekli dosyalar

• Ass.png
    Ass.png
    136,8 KB · Görüntüleme: 41
Saol Kardeş sadece sitede 10 dk bekledim ama olsun beklediğime deydi hep ben kazanıyom hg yi saol

Abi ben indiriyorum RAR olarak geliyo ne yapmalıyım

yaa abi bir süre sonra geciyor adam ucmaya başlıyor nasıl ddurduracam adamı yaaa

inmiyo
turbonet e üye olun dio

Merhaba arkadaşlar bu konumuzda Minecraft Nodus Hack nasıl kullanılır bunu göstereceğim.
Minecraft Nodus hilesi sayesinde speed -fly - madenleri yer altına görebilme aklınıza gelecek hertürlü hileleri yapabilirsiniz.
Fakat güncel serverlarda kurulan NoCheatPlus tarzı pluginler flyi speedi engellese dahi madeni yer altını görebilmeyi Minecraft Güncel Serverlar'da X-rayi engelleyebilmiş değildir.

Kurulumunu siz MC-TR.COM üyeleri için resimli şekilde anlatmaya çalıştım hatam olduysa kusurabakmayınız.

1. Anlatım: başlat menüsünden çalıştırı açıyoruz sonra %appdata% yazıp enter'a tıklıyoruz
YPOBj2.png

2. Anlatım: Minecraft dosyasını açıyoruz
27EggE.png

3. Anlatım: Version dosyasını açıyoruz
ydzMRN.png

4. Anlatım: İndirdiğimiz dosyayı açıp version dosyasına atıyoruz
XWEvdO.png

5. Anlatım: İşlemimiz bitti. Normal Launcherden Nodus dosyasını seçerek oyuna girebiliriz.
Resimli anlatım devam...
dj757Z.png

6. Anlatım: Edit Profile ya da New Profile tıklayabiliriz fark etmez use version diye bir yazı görceksiniz nodus'u seçiyoruz sonra save profile diyip oyuna girebiliriz.
P3Oq7N.png

7. Anlatım: Nodusumuz hazır xray'i açtık xray x tuşuyla açılır diyelimki açtık madenleri göremiyoruz onun ayarı var diğer resme bakınız
rLJQvm.png

8. Anlatım: Ayarlar için y tuşuna basıyoruz sonra Client Manager'i tıklıyoruz XRay Editor diye bir yazı göreceksiniz ona tıklıyoruz
zRJAkR.png

9. Anlatım: Xray Editor'ü tıkladık X-ray ile görmek istediğiniz madenlere tıklıyoruz ben diamondu seçtim
ElyY1B.png

İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

indiriyorm hadi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl