Millenicom Rezilliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Violet Evergarden

From bottom of my heart "I Love You"
Elmaslar
702

Discord:

Violet Evergarden#9379

Arkadaslar kanitlailri atamicam su an teldeyim.Millenicomla en az 20 defa aradik baska altyapiya gecirdilee cozulmedi arti telefonumuz kappatildi.Işin ozu millenicom a gecmeyin.Sizde bole durum yasadkysaniz naptiniz soler misiniz.​

Biraz araştırma yaptım ve sanırım internet sağlıyorlar. Açıkçası böyle adı çıkmamış yerlerden kesinlikle ve kesinlikle iletişim kurmayın. Bu arada size ve bütün ailenize büyük geçmiş olsun. Umarım var olan hakkınızı geri alırsınız. Bu arada Türk Telekom'un yanı sıra Süper Online vericisini öneririm.

Biraz araştırma yaptım ve sanırım internet sağlıyorlar. Açıkçası böyle adı çıkmamış yerlerden kesinlikle ve kesinlikle iletişim kurmayın. Bu arada size ve bütün ailenize büyük geçmiş olsun. Umarım var olan hakkınızı geri alırsınız. Bu arada Türk Telekom'un yanı sıra Süper Online vericisini öneririm.
Bizde onu kullaniyorduk fakat cok pahali gelince millenicom a gectik ve sanirim geri turktelekom gecicez

1 Yıldır Millenicom Kullanıyorum Gayet de güzel hizmet veriyorlar 1-2 defa gece internetim kesildi max 1 saat
yani hem ucuz hem kaliteli bana göre

1 Yıldır Millenicom Kullanıyorum Gayet de güzel hizmet veriyorlar 1-2 defa gece internetim kesildi max 1 saat
yani hem ucuz hem kaliteli bana göre
Su an icimden millenicom hakkinda neler geciyor bi bilseniz

Böyle bir durum yaşamanıza üzüldüm. Umarım kimse böyle bir durum yaşamak zorunda kalmaz

Kankam geçmiş olsun üzüldüm. <3 :'(

Tüm internet firmaları Türk Telekom altyapısını kullanıyor hiçbirinin birbirinden farkı yok ek olarak Türk Telekom en kesintisiz internet sağlayan firmadır zamanında çok yanlışı olsada şuan kesintisiz ve hızlı internet kullanıyoruz. Bu arada bu tür firmalara sesinizi çıkartmazsanız yapmaya devam ederler tüketici haklarına başvurun bir kaç güne arar özür dilerler.

Millenicom yılların firması ve kaliteli hizmet veren bir firma. Kimse kimsenin numarasını engellemez, kendi tavrınızı kontrol edin. Çalıştığım şirketlerin hepsi millenicom kullanıyor ve sorun sıfır.

Karşıt firma açıklama yapamayacağı için konu kilit. Yeri burası değil, tekrar rezillik adı altında konu açarsanız yaptırım uygulayacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl