Bana 5000TL verir misin.belki veriyorlardır bilemezsin kazananları bul sor ayrıca 5000 tl para mı artık yahu
tek kişiye vermem sunucum içni veririm tek kişyie vermek saçma gelirBana 5000TL verir misin.
tmtek kişiye vermem sunucum içni veririm tek kişyie vermek saçma gelir
racfourdtr
Sunucuna gelecek her 1000 kişi için 5tl versene kanka bak 1k oyuncu net anlık 100 aktif Ç:WQ:Çewqtek kişiye vermem sunucum içni veririm tek kişyie vermek saçma gelir
Senin ismini ben bir yerden çıkarıcam ama nerden onu çözemedim.yok la ilk 5 e bölüştürüm bi sıralama yapıp
Bunu ben kendimce şöyle yorumluyorum; dolandırmak, kandırmak, kitle çekememe korkusu. Çoğunda bu var.Ben şu ana kadar kendimden başka adam akıllı 15.000 TL ve 20.000 TL ödül verebilen sunucu göremedim. Olay Metin2 sunucularına özenmek değilde oyuncuların gözünü boyamak.
Ben hiç birine girmedim de minecraft oynarken bir anda metin2 silkroad sunucularına dikey geçiş yapmış gibi hissediyorum gördükçe.Bilemiyorum ben bunu ilk 2021 de yaptım daha sonrasında sürekli böyle reklam çalışması yapmaya başladı Minecraft sunucuları :D Benden başka ödülü gerçek gerçek veren var mı bilmiyorum onu da. .com domain alamayan, crack eklenti kullananlar 7000 tl ödül veriyor saçma.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!