Metin2 gibi 5.000TL-10.000TL ödüllü açılış reklamları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vearthx

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Emektar
Sunucu Sahibi
Elmaslar
238
Discord İzni
Minecraft
Vearthx

Discord:

vearthx

Minecraft sunucuları Metin2 veya Silkroad gibi oyunlara mı merak sarmaya başladı anlamadım. Sunucu da 5000TL 8000TL 10000TL ödüllü ne gibi şeyler olabilir ki? Ya kara borsa takibi yapılıyor ya da bu işte bir terslik var. Hiç birinin sunucusuna girip ne bu 8000TL yarışı bakmadım ama şu son zamanlarda bu tarz reklamlar çok popüler olmaya başladı nedense.

Küçümsemek istemem, ancak bazı sunucu sahipleri, 5.000 TL gibi yüksek miktarlarda ödül vaat ederek oyuncuları cezbetmeye çalışırken, aslında gelecek ayların VDS ücretini ödeyememe endişesi içinde kıvranıyorlar. Bu tür taktiklerle değil, dürüst olarak hareket etmeliler.

Küçümsemek istemem, ancak bazı sunucu sahipleri, 5.000 TL gibi yüksek miktarlarda ödül vaat ederek oyuncuları cezbetmeye çalışırken, aslında gelecek ayların VDS ücretini ödeyememe endişesi içinde kıvranıyorlar. Bu tür taktiklerle değil, dürüst olarak hareket etmeliler.
İşte aslında bir nevi dolandırıcılık gibi bir cümle kuruyorlar. İçeride kale savaşı yapılıyor da bizim mi haberimiz yok :D

buyuk ihtimal yan carlarini son gun birinci ilan edip 5000 tl odul falan veriyorlar

Bazı sunucular oyuncu çekme amaçlı büyük miktarda paralar dağıtacağını söylüyor fakat bu tamamen yalan fakat sözünü tutan sunucular nadiren olsa bile var. Eğer o kadar miktar parayı veremeyecek olsa bile sunucuların ahlaklı bir şekilde o söylenen miktar kadarıyla oyun içi dağıtması lazım en azından

Bazı sunucular oyuncu çekme amaçlı büyük miktarda paralar dağıtacağını söylüyor fakat bu tamamen yalan fakat sözünü tutan sunucular nadiren olsa bile var. Eğer o kadar miktar parayı veremeyecek olsa bile sunucuların ahlaklı bir şekilde o söylenen miktar kadarıyla oyun içi dağıtması lazım en azından
Minecraftta ne yapılabilir ki 5000tl yi verebilmek için. Üstelik bu ödülleri skyblcok ve survival gibi yerlerde vericez diyorlar. İkisi de en az 6 ila 12 ay arasında bir sezon yapan sunucular.

Artık bilemem ama vermeyecekleri bir şey için her yere duyuru geçerek zaten günün sonunda oyuncu kaybedecekler

Ben verdiklerini hiç bir şekilde düşünmüyorum biz de sunucu açtık oyuncu da tutturduk ama 5k 10k demedik teslimat ekledik ada sıralaması ekledik 1. 250 2. 200 3. 100 gibi şeyler koyduk

Ben verdiklerini hiç bir şekilde düşünmüyorum biz de sunucu açtık oyuncu da tutturduk ama 5k 10k demedik teslimat ekledik ada sıralaması ekledik 1. 250 2. 200 3. 100 gibi şeyler koyduk
Kitle çekmek için bir nevi kurnazlık

Cenahta bulunan birçok Minecraft projesi, ufak yaşta olan kardeşlerimizi cezbetme amacıyla büyük para ödüllü çekilişlere başvuruyor. Ancak, bu tarz çekilişler sadece klişe ve tezek tadı veren bir provokasyon olarak nitelendirilebilir.

Cenahta bulunan birçok Minecraft projesi, ufak yaşta olan kardeşlerimizi cezbetme amacıyla büyük para ödüllü çekilişlere başvuruyor. Ancak, bu tarz çekilişler sadece klişe ve tezek tadı veren bir provokasyon olarak nitelendirilebilir.
Kesinlikle.

herhangi bir ödül verildiği yok, milleti sazanlıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl