Bulundu Metin 2 tarzı demirci plugini arıyorım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barron1212

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
BarronDEV

Discord:

barron.dev

örneğin bir kılıca demirci ile ücret karşılığı + basabileceğiz ve % olarak her seviyede artan kırılma ihtimali olacak. seviye yükseldiğinde ise kılıcın hasarı yine % olarak arttırılacak. başarısız olursa kılıç kırılacak.

söylediğin çok ucu açık ve belirsiz. hasar neye göre artacak yüzde vermişsin ama keskinlik 4 ise keskinlik 5 mi olucak ? seviye sistemi bu şekilde anlamsız olur skript ile yapılabilir ancak gereksiz yük. mmoitems eklentisi ile yapabilirsin araştırırsan wikisini.

söylediğin çok ucu açık ve belirsiz. hasar neye göre artacak yüzde vermişsin ama keskinlik 4 ise keskinlik 5 mi olucak ? seviye sistemi bu şekilde anlamsız olur skript ile yapılabilir ancak gereksiz yük. mmoitems eklentisi ile yapabilirsin araştırırsan wikisini.
keskinlik değil açıklarken de belirttim keskinlikten bağımsız % bir hasar artışından bahsediyorum. örneğin +1 de lore kısmında da yazacak şekilde %2.3 +2 basınca %2.9 gibi seviye ile artan % hasar bonusu.

örneğin bir kılıca demirci ile ücret karşılığı + basabileceğiz ve % olarak her seviyede artan kırılma ihtimali olacak. seviye yükseldiğinde ise kılıcın hasarı yine % olarak arttırılacak. başarısız olursa kılıç kırılacak.
Özel şekilde eklenti yazdırmak isterseniz discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Bunun haricinde böyle eklentiler olduğunu sanmıyorum.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Araştırmam ile bulduğum tek eklenti bu..

uxmBlackSmith eklentisine bakabilirsiniz.

İyi forumlar, İstediğiniz plugini mevcut ücretli bir plugindir. 3d karekter ile demirci görünüşleri mevcut onunla beraber oyuncular tıklayarak bağlantı kurdurabilirsiniz biraz araştırmanızı öneririm.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

keskinlik değil açıklarken de belirttim keskinlikten bağımsız % bir hasar artışından bahsediyorum. örneğin +1 de lore kısmında da yazacak şekilde %2.3 +2 basınca %2.9 gibi seviye ile artan % hasar bonusu.
bu dediklerinin tamamı mmoitems eklentisi ile çok detaylı ve güzel şekilde yapılabiliyor.

bu itemin normal hali.
1760894388725.webp

buda + basılmış hali.
1760894441370.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl