HarunPurtass
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- LadyRekt
- harunpurtass
Discord:
Vaveyla#7252
Öncelikle hepinize merhaba, ben Harun. Minecraft'a 2015 yılında başladım. Bu forum'a da, 2019'da katıldım. 13 yaşındayım, ileride "Yazılım Mühendisliği" mesleğine sahip olmak istiyorum. "Yazılım" ve "Uzay" genel ilgi alanlarım. Bana bilgisayarı 4 yaşımdayken almışlar. O zamanlar flash oyunları öğrenmeye çalışıyorum, tabii. Aşağıdaki komşumuza giderdim, çünkü ne oynadığını veya oyunları nasıl oynadığını merak ediyordum. Bir gün, bilgisayarında pixel pixel bir oyun oynarken gördüm. "Fatih abi, bu ne?" diye sormuştum ona. Bana, şu cevabı vermişti. "Minecraft, bu. Boş ver, kafa yorma. Sen anlamazsın." Bende ona sinirlenip, eve gittim. Arama motoruna, "Maynkıraft indir, mayınkıraft nasıl iner?" gibi aramalar yaparak oyunu indirmeyi başarmıştım. Koşarak Fatih abinin yanına gittim, ve ona oyunu indirdiğimi söyledim. Şaşırdı, alkışladı. "Aferin sana" dedi. Dalga geçtiğini düşündüm, kızgın bir şekilde eve koştum. İşte minecraft'a böyle başladım. En sevdiğim minecraft sunucu tipi, "Factions". Şimdiden, tanıştığıma memnun oldum!