Merhabalar.. Ben Pyme. Belki Tanırsınız:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoş geldiniz foruma aaah ah benden her ay 20 kağıt alan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hostingi nasılda berbat öyle ağır yükleniyor fark ettim yeni bir hosting arayışındayım fakat hiçbir hosting sahibi beni kabul etmiyor saldırı alıyormuşum çok cpu tüketiyormuşum sitemi optimize etmem gerekiyormuş. Hosting beni kaldırmıyor vds satın almam gerekiyormuş bla bla bla...

Sitenin temasımı hoşunuza gitmedi yoksa arka plan mı gitmedi yoksa komple mi gitmedi xenforo teması olarak ne kullanmamı önerirsiniz yazarsanız sevinirim.
Bu arada evet sunucunuz da oyuncuydum o kadar.
Pyme bu hosting işlerinden profesyonel derecede anlıyor.Ona danışırsan sana yardımcı olur.
Arkaplan olmamış,bir şeyler bulmak lazım.Onada buluruz girecek bir kılıf.

Hocam birde hemen sohbet getirin ordan konuşalım daha iyi olur :D

hoşgeldin, hoşgeldiniz, hoşgeldim.

oo hewaller :/

Bende o forumu bırakmıştım,- arada sırada sunucu tanıtım konum için giriyordum, bu forumda aktif oluyordum fakat bi ara bu forum geriye alındığında ve aktif kişi sayısı az olduğundan bu forumuda bırakmıştım. Madem sizler geldiniz yeni bir başlangıç iyi olacaktır. #CanlanMC-TR.com

Arkadaşlar bizim amacımız sizin rahat edeceğiniz bir ortam hazırlamak. Hosting bugün veya yarın değiştirilecek arka planda değiştirilecek + chat eklenecektir hosting araştırmalarına ve çalışmalara başladım

Hoş geldiniz foruma aaah ah benden her ay 20 kağıt alan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hostingi nasılda berbat öyle ağır yükleniyor fark ettim yeni bir hosting arayışındayım fakat hiçbir hosting sahibi beni kabul etmiyor saldırı alıyormuşum çok cpu tüketiyormuşum sitemi optimize etmem gerekiyormuş. Hosting beni kaldırmıyor vds satın almam gerekiyormuş bla bla bla...

Sitenin temasımı hoşunuza gitmedi yoksa arka plan mı gitmedi yoksa komple mi gitmedi xenforo teması olarak ne kullanmamı önerirsiniz yazarsanız sevinirim.
Bu arada evet sunucunuz da oyuncuydum o kadar.
tema kötü gercekten daha iyi olabilir

Bu forumu da bastık. (Davşanınızdan kurtulamıyorsunuz)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bizim amacımız sizin rahat edeceğiniz bir ortam hazırlamak. Hosting bugün veya yarın değiştirilecek arka planda değiştirilecek + chat eklenecektir hosting araştırmalarına ve çalışmalara başladım
Op ver.

pazartesi kadroyu kurmaya başlarız..
ücretli eklentiler bölümü + ücretli yapılar bölümü olmak üzere 2 bölüm kurmaya çalışacağız..
ben 2 saat yokum.. döndüğümde buraya kocaman bir vizyon listesi yazacağım .. tartışırız hepsini..

pazartesi kadroyu kurmaya başlarız..
ücretli eklentiler bölümü + ücretli yapılar bölümü olmak üzere 2 bölüm kurmaya çalışacağız..
ben 2 saat yokum.. döndüğümde buraya kocaman bir vizyon listesi yazacağım .. tartışırız hepsini..
@TheProfessional 'e iyi haber. Bize öğretirse bizde satarız ama D:

Akşama doğru burası sel olur. İyice ağırlaşır forum. Bu arada hoş bulduk abiler :) İyi vakit geçireceğime inanıyorum.

500 sayfalık PVP kitabımı burada devam ettirebileceğim inşallah :) Beklentilerimi gerçekten çok yüksek tutuyorum bu forumdan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl