P
Pyme
Ziyaretçi
Ben kurucuyu tanıyorum aslında,benim sunucumda oyuncuydu da acaba sonu iyi mi bitti kötü mü bitti diye düşünüyorum :D:D hosgeldiniz .. diger forumda gelmeyen tüm sistemler fikirler burada hayata geçirilecek.. penguenden ayrılan uykusuz dergisi misali burası orayla rekabet edecek.. hatta orayı bitirecek yavaş yavaş.. büyük ihtimal burada kırmızı olacagım..
burası belki 2 yıl geride olabilir diğer forumdan.. ama bu farkı 2-3 aya kapatıp aynı miktarda aktif üyeyi sizinde yardımlarınızla yakalarız.. oradaki aktif kitleyi buraya çekmeye başlarız vakit kaybetmeden..
Zergi#9302
konuşuruz bunları .. bol bol vaktimiz olacak .. Eklenti bölümünü çekip çevirecek biri lazım.. Çok büyük fikirlerimiz var.Ben kurucuyu tanıyorum aslında,benim sunucumda oyuncuydu da acaba sonu iyi mi bitti kötü mü bitti diye düşünüyorum :D
Aslında benim içinde bir renk değişikliği fena olmaz.
Önce şu tasarımı bir düzeltelim ,baktıkca kedimi kesesim geliyor.konuşuruz bunları .. bol bol vaktimiz olacak .. Eklenti bölümünü çekip çevirecek biri lazım.. Çok büyük fikirlerimiz var.
Zergi#9302
Zindev hacı adını anmak istemediğim forumdaki yazı stili yine aynı :) EFSANEÖnce şu tasarımı bir düzeltelim ,baktıkca kedimi kesesim geliyor.
H.g hocamMerhabalar hocam.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!