Merhabalar.. Ben Pyme. Belki Tanırsınız:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldin hocam bende bir deniyeceğim burayı

Bende bir göz atsam fena olmaz.
O değilde TheProfessional nedir ya,nostalji buram buram akıyor :)

:D hosgeldiniz .. diger forumda gelmeyen tüm sistemler fikirler burada hayata geçirilecek.. penguenden ayrılan uykusuz dergisi misali burası orayla rekabet edecek.. hatta orayı bitirecek yavaş yavaş.. büyük ihtimal burada kırmızı olacagım..
burası belki 2 yıl geride olabilir diğer forumdan.. ama bu farkı 2-3 aya kapatıp aynı miktarda aktif üyeyi sizinde yardımlarınızla yakalarız.. oradaki aktif kitleyi buraya çekmeye başlarız vakit kaybetmeden..

:D hosgeldiniz .. diger forumda gelmeyen tüm sistemler fikirler burada hayata geçirilecek.. penguenden ayrılan uykusuz dergisi misali burası orayla rekabet edecek.. hatta orayı bitirecek yavaş yavaş.. büyük ihtimal burada kırmızı olacagım..
burası belki 2 yıl geride olabilir diğer forumdan.. ama bu farkı 2-3 aya kapatıp aynı miktarda aktif üyeyi sizinde yardımlarınızla yakalarız.. oradaki aktif kitleyi buraya çekmeye başlarız vakit kaybetmeden..
Ben kurucuyu tanıyorum aslında,benim sunucumda oyuncuydu da acaba sonu iyi mi bitti kötü mü bitti diye düşünüyorum :D
Aslında benim içinde bir renk değişikliği fena olmaz.

Bizim forum toplandı

Ben kurucuyu tanıyorum aslında,benim sunucumda oyuncuydu da acaba sonu iyi mi bitti kötü mü bitti diye düşünüyorum :D
Aslında benim içinde bir renk değişikliği fena olmaz.
konuşuruz bunları .. bol bol vaktimiz olacak .. Eklenti bölümünü çekip çevirecek biri lazım.. Çok büyük fikirlerimiz var.

konuşuruz bunları .. bol bol vaktimiz olacak .. Eklenti bölümünü çekip çevirecek biri lazım.. Çok büyük fikirlerimiz var.
Önce şu tasarımı bir düzeltelim ,baktıkca kedimi kesesim geliyor.

Merhabalar hocam.

Hocam ben çekmeye başladım 6-7 kişi benden bu siteninin adresini istedi hatta özelden

skype tan atmaya calısın mc-tr nin adresini ..
diger foruma ban yemeyin.. o hesaplar ve dostlarımız şu anda bize lazım..

tema konusunda yusufla konuşacağım .. arka plan cidden sıkınıtlı:D

Tekno felan buraya geçiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl