- Elmaslar
- 84
- Minecraft
- xFormyall
Discord:
hawlimehmet
hawlimehmet
respect0
hawlimehmet
Maalesef buradan indirdiğimde 1.20.1 de çalışmıyorSorunsuz olarak çalışacaktır.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
Kullandığınız fork nedir hocam? Spigot ise bu linkteki citizens spigot üzerinden çalışmıyor.Maalesef buradan indirdiğimde 1.20.1 de çalışmıyor
hawlimehmet
Paper kullanıyorum ve 1.20.1 Build 196 kurulu şu anda.Kullandığınız fork nedir hocam? Spigot ise bu linkteki citizens spigot üzerinden çalışmıyor.

benjamin17
Yedek alın hocam ne olur ne olmaz diye ve purpur 1.20.1 kullanmayı deneyin .Paper kullanıyorum ve 1.20.1 Build 196 kurulu şu anda.
hawlimehmet
Purpurda 1.20.1 Göremedim MaalesefYedek alın hocam ne olur ne olmaz diye ve purpur 1.20.1 kullanmayı deneyin .

benjamin17
1.20.2 ile diğer pluginleriniz uyumluluk soruna yaşayacağını pek düşünmüyorum hocam ama başka bir nedenden dolayı 1.20.2 kullanmam diyorsanız ayrı bir konu . O durumda yine de bir spigot ile denemenizi öneririm.Purpurda 1.20.1 Göremedim Maalesef
hawlimehmet
Maalesef 1.20.2 de çalışmayan bir özel plugin var. Bi deniyeyim.1.20.2 ile diğer pluginleriniz uyumluluk soruna yaşayacağını pek düşünmüyorum hocam ama başka bir nedenden dolayı 1.20.2 kullanmam diyorsanız ayrı bir konu . O durumda yine de bir spigot ile denemenizi öneririm.

benjamin17
Bekliyor olacağım hocam geri bildiriminiziMaalesef 1.20.2 de çalışmayan bir özel plugin var. Bi deniyeyim.
hawlimehmet
**[19:08:24 ERROR]: [Citizens] v2.0.33-SNAPSHOT (build 3266) is not compatible with Minecraft v1_20_R1 - try upgrading Minecraft or Citizens. Disabling...**Bekliyor olacağım hocam geri bildiriminizi

benjamin17
Hmm bende çözüm bitti hocam. Alternatif plugin olarak znpcs pluginini kullanabilirsiniz. özel yazılımı ne olur ne olmaz diye 1.20.2 denemenizi tavsiye ederim.(Daha önce denediyseniz bişey diyemem hocam dikkate almayın bunu o durumda)**[19:08:24 ERROR]: [Citizens] v2.0.33-SNAPSHOT (build 3266) is not compatible with Minecraft v1_20_R1 - try upgrading Minecraft or Citizens. Disabling...**
Maalesef hocam 1.20.1 de çalışmayacağı çıkıyor consoleda.
hawlimehmet
Daha önce 1.20.2 yi denedim maalesef olmuyor fakat znpc kullanarakta belki bu sorunu halledebilirim. teşekkürler.Hmm bende çözüm bitti hocam. Alternatif plugin olarak znpcs pluginini kullanabilirsiniz. özel yazılımı ne olur ne olmaz diye 1.20.2 denemenizi tavsiye ederim.(Daha önce denediyseniz bişey diyemem hocam dikkate almayın bunu o durumda)
Birde her ne kadar paper, spigot gibi forklar bütün sürümlere çıkarsa bile plugin yapımcıları son sürümü veya en optimize olan sürümde plugin çıkartıyorlar.

benjamin17
Ne demek hocam son bir öneri daha vereyim. Citizens plugininin ücretli versiyonunu alırsanız bu sorun belki ortadan kalkabilir ama denemediğim için pek birşey diyemiyorum. Sorununuz çözüldüğünde konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.Daha önce 1.20.2 yi denedim maalesef olmuyor fakat znpc kullanarakta belki bu sorunu halledebilirim. teşekkürler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!