Çözüldü Merhaba citizens 1.20.1 için bi sorunum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MehmetOrta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetOrta

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Premium
Elmaslar
84
Minecraft
xFormyall

Discord:

hawlimehmet

Ben citizensı 1.20.1 de çalışmadığını düşünüyordum fakat biraz araştırdığımda 1.20.1 ofc diye bişeyde çalıştığını okudum. bu 1.20.1 ofc nedir nasıl çalışır bir bilginiz var mı ve ya citizensı 1.20.1 de nasıl çalıştırabşleceğim hakkında bir fikriniz var mı?

Purpurda 1.20.1 Göremedim Maalesef
1.20.2 ile diğer pluginleriniz uyumluluk soruna yaşayacağını pek düşünmüyorum hocam ama başka bir nedenden dolayı 1.20.2 kullanmam diyorsanız ayrı bir konu . O durumda yine de bir spigot ile denemenizi öneririm.

1.20.2 ile diğer pluginleriniz uyumluluk soruna yaşayacağını pek düşünmüyorum hocam ama başka bir nedenden dolayı 1.20.2 kullanmam diyorsanız ayrı bir konu . O durumda yine de bir spigot ile denemenizi öneririm.
Maalesef 1.20.2 de çalışmayan bir özel plugin var. Bi deniyeyim.

Bekliyor olacağım hocam geri bildiriminizi
**[19:08:24 ERROR]: [Citizens] v2.0.33-SNAPSHOT (build 3266) is not compatible with Minecraft v1_20_R1 - try upgrading Minecraft or Citizens. Disabling...**
Maalesef hocam 1.20.1 de çalışmayacağı çıkıyor consoleda.

**[19:08:24 ERROR]: [Citizens] v2.0.33-SNAPSHOT (build 3266) is not compatible with Minecraft v1_20_R1 - try upgrading Minecraft or Citizens. Disabling...**
Maalesef hocam 1.20.1 de çalışmayacağı çıkıyor consoleda.
Hmm bende çözüm bitti hocam. Alternatif plugin olarak znpcs pluginini kullanabilirsiniz. özel yazılımı ne olur ne olmaz diye 1.20.2 denemenizi tavsiye ederim.(Daha önce denediyseniz bişey diyemem hocam dikkate almayın bunu o durumda)

Birde her ne kadar paper, spigot gibi forklar bütün sürümlere çıkarsa bile plugin yapımcıları son sürümü veya en optimize olan sürümde plugin çıkartıyorlar.

Hmm bende çözüm bitti hocam. Alternatif plugin olarak znpcs pluginini kullanabilirsiniz. özel yazılımı ne olur ne olmaz diye 1.20.2 denemenizi tavsiye ederim.(Daha önce denediyseniz bişey diyemem hocam dikkate almayın bunu o durumda)

Birde her ne kadar paper, spigot gibi forklar bütün sürümlere çıkarsa bile plugin yapımcıları son sürümü veya en optimize olan sürümde plugin çıkartıyorlar.
Daha önce 1.20.2 yi denedim maalesef olmuyor fakat znpc kullanarakta belki bu sorunu halledebilirim. teşekkürler.

Daha önce 1.20.2 yi denedim maalesef olmuyor fakat znpc kullanarakta belki bu sorunu halledebilirim. teşekkürler.
Ne demek hocam son bir öneri daha vereyim. Citizens plugininin ücretli versiyonunu alırsanız bu sorun belki ortadan kalkabilir ama denemediğim için pek birşey diyemiyorum. Sorununuz çözüldüğünde konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim. İyi günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl