Çözüldü Merhaba benim crafrise gibi bi skripte ihtiyacım var detaylar içerde | İstek skript

Sasquatchsdhshs

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Sh0otet

Discord:

Sasquatch

Craftrise gibi bedwars marketine ihtiyacım var
şimdi olay şu bedwarsrel diye bi plugin indirdim ama o pluginin marketi iğerenç biraz editliyince oluyo ama yeni nesil gibi olmuyo
bende böyle bir skript acaba var mı dedim şimdi sizden istiyorum inşallah vardır iyi yazmalar :)

Öncelikle Merhaba Bu Skript Gui Desteği Olması Gerekli Ve Bu Skriptlerde Zor Bulunuyor Ve Nasıl Olması Gerektiğini Gösteren Bir Fotoğraf Atabilirmisiniz Ne Şekil Bir Şey İstiyorsunuz Yani

Öncelikle Merhaba Bu Skript Gui Desteği Olması Gerekli Ve Bu Skriptlerde Zor Bulunuyor Ve Nasıl Olması Gerektiğini Gösteren Bir Fotoğraf Atabilirmisiniz Ne Şekil Bir Şey İstiyorsunuz Yani

1621158369998.png

Bu şekilde istiyorum biliyorum pluginle yapılıyor ama o plugin benim hostingimde yok yani aternos hostingide öyle bir plugin yok o nedenle skript istiyorum ayrıca sol tık shift yaparak oraya gelmesini istemiyorum yani siz başlangıç kısmına ne koyduysanız o kalsın yani bedwars shop istiyorum pantolona basınca direkt üstüne giycek felan paralı skripterler yapıyor biliyorum ama bi şansımı deniyim dedim :D bide yapıcak olursanız &2Zümrüt ile alabilsin elmas pantolnu &7Demir ile alabilsin ateş topunu felan yaparsanız çok çok çok çok çok sevinirim :)

Bu direk bedwars eklentilerinin kendisinde bulunuyor.

dedim ya o bedwars eklentisi benim hostimgimde yok :///
Skript ile bunun yapılması için bir bedwars eklentisine ihtiyacınız var , sıfırdan bedwars skripti maalesef yapılması çok çok zor bir proje , yapılsa bile günümüz piyasasında 150-200 TL 'den aşağı yapılacağını düşünmüyorum.

Benim önerim , bu tarz işlere girişecekseniz para harcayarak girişmenizdir. Aternostan açabileceğiniz sunucu arkadaşlarınızla 3 5 kişi survival vs. oynayabileceğiniz bir sunucu olur :/ Başarılar dilerim.

Merhabalar aternos üzerinde deluxemenu veya chestcommand varsa bu gui yi yapabilir npc ilede bir köylü oluşturup cmdadd ilede market menüsü komutunu ekleyebilirsiniz

Hephaestus20#9542

Merhabalar aternos üzerinde deluxemenu veya chestcommand varsa bu gui yi yapabilir npc ilede bir köylü oluşturup cmdadd ilede market menüsü komutunu ekleyebilirsiniz

Hephaestus20#9542
Arkadaş market menüsünün yapımını istiyor zaten , mesela bedwars plugini altın elmas vb veriyor ya 3 elmasa item verecek gibi bi skript lazım bunun için. Veya bedwars plugini hiç yoksa tamamen baştan lazım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl