Sasquatchsdhshs
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Sh0otet
Discord:
Sasquatch
Sasquatch
Y.A.S.İ.N#6880
Sasquatch
Öncelikle Merhaba Bu Skript Gui Desteği Olması Gerekli Ve Bu Skriptlerde Zor Bulunuyor Ve Nasıl Olması Gerektiğini Gösteren Bir Fotoğraf Atabilirmisiniz Ne Şekil Bir Şey İstiyorsunuz Yani
Sasquatch
dedim ya o bedwars eklentisi benim hostimgimde yok :///Bu direk bedwars eklentilerinin kendisinde bulunuyor.
Skript ile bunun yapılması için bir bedwars eklentisine ihtiyacınız var , sıfırdan bedwars skripti maalesef yapılması çok çok zor bir proje , yapılsa bile günümüz piyasasında 150-200 TL 'den aşağı yapılacağını düşünmüyorum.dedim ya o bedwars eklentisi benim hostimgimde yok :///
etlise20
Arkadaş market menüsünün yapımını istiyor zaten , mesela bedwars plugini altın elmas vb veriyor ya 3 elmasa item verecek gibi bi skript lazım bunun için. Veya bedwars plugini hiç yoksa tamamen baştan lazım.Merhabalar aternos üzerinde deluxemenu veya chestcommand varsa bu gui yi yapabilir npc ilede bir köylü oluşturup cmdadd ilede market menüsü komutunu ekleyebilirsiniz
Hephaestus20#9542
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!