Hayla aa belirt akşam düzeltiyim
Teşekkürler şimdi ise geliştirilmiş eklicem nasıl diceksiniz adamlardan 1 ine tıklıcaksınız ban-kick-mute-jail menüsü açılcak oradan mesela ban atmak için tıklıcak ve menü açılcak 1-2-3-4-5 gün die 5 tane seçenek olacak tıklayınca 1 gün yada 5 gün atabilecek.Skript kısa ama gayet güzel. Beğendim. Sadece sayfa değiştirmede eklersen büyük sunucular kullanabilir.
Yorumun için teşekkürler!Skript gayet başarılı, yazıların düzenini biraz daha iyileştirebilirsin.
Mrtol
&aSen &a%{gün::%player%}% &eGün &a%{saat::%player%}% &eSaat &a%{dakika::%player%}% &eDakika &a%{saniye::%player%}% &eSaniye Boyunca Online Oldu
every 1 saniye:
loop all players:
add 1 to {saniye::%loop-player%}
if {saniye::%loop-player%} is 60:
remove 60 from {saniye::%loop-player%}
add 1 to {dakika::%loop-player%}
if {dakika::%loop-player%} is 60:
remove 60 from {dakika::%loop-player%}
add 1 to {saat::%loop-player%}
if {saat::%loop-player%} is 24:
remove 24 from {saat:%loop-player%}
add 1 to {gün::%loop-player%}
command /onlinesüre [<text>]:
trigger:
if arg 1 is set:
if (arg-1 parsed as player) is online:
send "&a%(arg-1 parsed as player)% &a%{gün::%(arg-1 parsed as player)%}% &eGün &a%{saat::%(arg-1 parsed as player)%}% &eSaat &a%{dakika::%(arg-1 parsed as player)%}% &eDakika &a%{saniye::%(arg-1 parsed as player)%}% &eSaniye Boyunca Online Oldu" to player
else:
send "&eYazdığın Kişi Oyunda Değil"
else:
send "&a%player% &a%{gün::%player%}% &eGün &a%{saat::%player%}% &eSaat &a%{dakika::%player%}% &eDakika &a%{saniye::%player%}% &eSaniye Boyunca Online Oldu" to player
Mrtol
skript zaten çok basit bir de basit bi süre içinde ücret istemek mantıksızTekrardan nice bir skript yapmışın klavyene sağlık :D .
Ayrıca Mrtol a gelince o da çok iyi birşey yapmış senin ücret istediğin şeyi paylaşmış.
Haklısın.skript zaten çok basit bir de basit bi süre içinde ücret istemek mantıksız
Mrtol
boş boş para istemişsin boşuna çünkü bi ton yapılmışı var bende yapıp attım zatenBenim online durma süresi değişik özel olarak yaptım!
Boş boş para istemem boşuna!
Siz bilirsiniz!boş boş para istemişsin boşuna çünkü bi ton yapılmışı var bende yapıp attım zaten
Mrtol
hala gereksiz konuşuyorsun senin kodunun aynısını baştan yapıp attım başka konulardada bu tarz şeyler fazlasıyla varSiz bilirsiniz!
Kullanabilirler seninkini birşey demedim ama benimki değişik olaylar içerir
Anlayışınız için teşekkürler!
mudlusamoi#5646
Şimdi onunla uğraşıyorum alıcamda nasıl alacağımı bilmiyorum premium alıyorumOnaylı satıcı olmadğınız halde konunuzda ücretli skript hakkında bilgi bulundurmanız yasaktır. Kaldırmaz iseniz konunuzu kaldırmak zorunda kalacağım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!