Skript Paylaşımı Menülü » Online Kişilerin Kafası » Kafasının Üstüne Gelince Bilgileri » Ücretsiz Skript Mainmup

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cloneix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.841
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel skript, başarılar.

Hayla aa belirt akşam düzeltiyim
Skript kısa ama gayet güzel. Beğendim. Sadece sayfa değiştirmede eklersen büyük sunucular kullanabilir.
Teşekkürler şimdi ise geliştirilmiş eklicem nasıl diceksiniz adamlardan 1 ine tıklıcaksınız ban-kick-mute-jail menüsü açılcak oradan mesela ban atmak için tıklıcak ve menü açılcak 1-2-3-4-5 gün die 5 tane seçenek olacak tıklayınca 1 gün yada 5 gün atabilecek.
Sizce iyi olurmu yoksa başka birşey mi getireyim ?[DOUBLEPOST=1517341904,1517336619][/DOUBLEPOST]Son versiyonu attım!
Çok güzel yenilik olduğunu düşünüyorum.
Buğsuz - Lağsız - Kullanıma hazır!

Skript gayet başarılı, yazıların düzenini biraz daha iyileştirebilirsin.

basit bir şey için ücret istemek saçmalık
aşağıdaki kısmı guiye ekleyip fotoğraftaki süre olayını kullanabilirsiniz

Kod:
&aSen &a%{gün::%player%}% &eGün &a%{saat::%player%}% &eSaat &a%{dakika::%player%}% &eDakika &a%{saniye::%player%}% &eSaniye Boyunca Online Oldu

every 1 saniye:
    loop all players:
        add 1 to {saniye::%loop-player%}
        if {saniye::%loop-player%} is 60:
            remove 60 from {saniye::%loop-player%}
            add 1 to {dakika::%loop-player%} 
        if {dakika::%loop-player%} is 60:
            remove 60 from {dakika::%loop-player%}
            add 1 to {saat::%loop-player%}     
        if {saat::%loop-player%} is 24:
            remove 24 from {saat:%loop-player%}
            add 1 to {gün::%loop-player%}

command /onlinesüre [<text>]:
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if (arg-1 parsed as player) is online: 
                send "&a%(arg-1 parsed as player)% &a%{gün::%(arg-1 parsed as player)%}% &eGün &a%{saat::%(arg-1 parsed as player)%}% &eSaat &a%{dakika::%(arg-1 parsed as player)%}% &eDakika &a%{saniye::%(arg-1 parsed as player)%}% &eSaniye Boyunca Online Oldu" to player
            else:
                send "&eYazdığın Kişi Oyunda Değil"
        else:
            send "&a%player% &a%{gün::%player%}% &eGün &a%{saat::%player%}% &eSaat &a%{dakika::%player%}% &eDakika &a%{saniye::%player%}% &eSaniye Boyunca Online Oldu" to player

Tekrardan nice bir skript yapmışın klavyene sağlık :D .
Ayrıca Mrtol a gelince o da çok iyi birşey yapmış senin ücret istediğin şeyi paylaşmış.

Tekrardan nice bir skript yapmışın klavyene sağlık :D .
Ayrıca Mrtol a gelince o da çok iyi birşey yapmış senin ücret istediğin şeyi paylaşmış.
skript zaten çok basit bir de basit bi süre içinde ücret istemek mantıksız

Benim online durma süresi değişik özel olarak yaptım!
Boş boş para istemem boşuna!

boş boş para istemişsin boşuna çünkü bi ton yapılmışı var bende yapıp attım zaten
Siz bilirsiniz!
Kullanabilirler seninkini birşey demedim ama benimki değişik olaylar içerir
Anlayışınız için teşekkürler!

Siz bilirsiniz!
Kullanabilirler seninkini birşey demedim ama benimki değişik olaylar içerir
Anlayışınız için teşekkürler!
hala gereksiz konuşuyorsun senin kodunun aynısını baştan yapıp attım başka konulardada bu tarz şeyler fazlasıyla var

Onaylı satıcı olmadğınız halde konunuzda ücretli skript hakkında bilgi bulundurmanız yasaktır. Kaldırmaz iseniz konunuzu kaldırmak zorunda kalacağım.

Onaylı satıcı olmadğınız halde konunuzda ücretli skript hakkında bilgi bulundurmanız yasaktır. Kaldırmaz iseniz konunuzu kaldırmak zorunda kalacağım.
Şimdi onunla uğraşıyorum alıcamda nasıl alacağımı bilmiyorum premium alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl