öfkelisuskun
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- BayEness
Discord:
bayeness_
bayeness_
bayeness_
Evet denedim onları hatta onları yazdığım da şöyle diyor,/papi ecloud download envoy ya da /papi ecloud download crazyenvoy komutlarını denediniz mi?
crazy-envoy dener misiniz bir deEvet denedim onları hatta onları yazdığım da şöyle diyor,Ekli dosyayı görüntüle 157097
bayeness_
crazy-envoy da olmadıcrazy-envoy dener misiniz bir de
bayeness_
Olmadı reis dediğin plugini de indirip tekrar söylediklerini yazdım ama olmadı/papi ecloud download server & /papi ecloud download vault denermisiniz bir de sonrada /papi reload yazın
Ayrıca çalışması için MVdWPlaceholderAPI pluginide olmalı sunucunuzda
DeluxeMenus'e eklemeye çalıştığınız için hata oluyor olabilir çünkü Hologram ve Title'ye eklenicek şekilde gördüm.Olmadı reis dediğin plugini de indirip tekrar söylediklerini yazdım ama olmadı
bayeness_
Evet zaten sadece Hologram ve TitleManager'i destekliyor deluxemenu ye eklemenin çözümünü bilen vardır diye sorayım dedim, ama olmuyor sanırım. Saol bu arada yadımcı olduğun için.DeluxeMenus'e eklemeye çalıştığınız için hata oluyor olabilir çünkü Hologram ve Title'ye eklenicek şekilde gördüm.
bayeness_
Gardaş olmadı hala aynı senin bu söylediğin belki sağda skor tablosunda geçerli olur ama benim kastettiğim warp menüsünde warp envoyun açıklamasında yazan yerde gözükmesi.../papi ecloud download MVdW
- ' &7Envoy etkinliğine kalan: &c%envoy_cooldown% '
kendi sunucumda bu şekilde kullanıyorum aynı şekilde MVdWPLaceholders de kurulu.
Attığım satır kendi event menümden.Gardaş olmadı hala aynı senin bu söylediğin belki sağda skor tablosunda geçerli olur ama benim kastettiğim warp menüsünde warp envoyun açıklamasında yazan yerde gözükmesi... Ekli dosyayı görüntüle 158432
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!