enderyılmaz
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 343
- Minecraft
- RuhunGenciVEVO
- Enderhrrrrrr
- X
- Enderhrrrrrr
Discord:
Ender#2000
Ender#2000
ByLien#4140
Teşekkür ederim, prefix renk uyumu konusunda bir düzenleme yapma planlamamız var, bakalım. :)Sistemlerinize ve haritalarınıza hayran kaldım fakat prefix uyumunuz pek hoşuma gitmedi tabi bu kişisel bir konu renkler zevkler değişebilir
poyrazoglu
ByLien#4140
Teşekkür ederiz, teveccühünüz. :)Gerek yetkili ekibi gerek sunucusu çok kaliteli olan bir dostum, umarım en iyi yerlere gelir :melek:.
ByLien#4140
Teşekkür ederiz. :)Konu tasarımı pek göze hitap etmiyor, ayrıca logo da template gibi. Haritalar ve sistemler başarılı.
Teşekkür ederiz. :)Sunucu çok güzel bir sunucu aktif olarak oynuyorum başarılarınızın devamını dilerim.
ByLien#4140
Güzel yorumunuz ve yapıcı eleştiriniz için teşekkürler. :)Konu tasarımı güzel duruyor fakat yazı stilleri hoşuma gitmedi. Sunucu da aktif olarak oynuyorum başarılarınızın devamını dilerim :enteresan:
Edit: yine ben ve yine bir yorum
ByLien#4140
Teşekkür ederiz.Konu Tasarımı Geliştirilebilir. Sunucu Gayet Güzel Gözüküyor Başarılar.
ByLien#4140
Teşekkürler.Konu tasarımı bana pek güzel gözükmese de güzel bir sunucuya benziyor. Umarım güzel bir sunucu olur kapanmaz ve iyi bir deneyim sunar bizlere.
ByLien#4140
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!