mc.WinterNovus.com | 1.8 - 1.20 | ELİT FACTIONS SUNUCUSU | GERİ DÖNDÜK!

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Sunucunuzun adını daha öncede duymuştum güzel bir sunucu haritalarınız hoş başarılar dilerim.

Sunucunuzun adını daha öncede duymuştum güzel bir sunucu haritalarınız hoş başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncel
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Keşke konuyu guncelleyebilsek..

Son düzenleme:
Uzun bir aradan tekrardan piyasada olan büyük sunucuların başında geliyor...
WinterNovus

Konu tasarımınız ve özellikle sloganınız çok etkileyici. Başarılarınızın devamını dilerim.

konu tasarımı kötü olmuş. arifin tasarımının bir tık değiştirilmiş versiyonu. text kutularının içini de aynı şekilde doldurmuşlar. (arifin diye demiyorum bana göre kötü geliyor. bu arada tasarımlarıma laf etmeyin eleştirileri kabul etmiyorum, tasarımcı olarak kötü yapan biri de yorum yapar iyi yapan biri de. ben kendime kötü de demiyorum iyi de demiyorum.) kolay gelsin.

Haritalarınız değişebilir.

konu tasarımı kötü olmuş. arifin tasarımının bir tık değiştirilmiş versiyonu. text kutularının içini de aynı şekilde doldurmuşlar. (arifin diye demiyorum bana göre kötü geliyor. bu arada tasarımlarıma laf etmeyin eleştirileri kabul etmiyorum, tasarımcı olarak kötü yapan biri de yorum yapar iyi yapan biri de. ben kendime kötü de demiyorum iyi de demiyorum.) kolay gelsin.
Aynı tasarımcı olduğu doğrudur. Konu tasarımı hakkındaki görüşleriniz size aittir, eleştirileriniz için de teşekkürler. :)

Haritalarınız değişebilir.
Piyasadaki çoğu sunucunun haritaları çalıntı veya hazır. Hal böyleyken, tamamiyle kendimize ait haritaları alnımızın akıyla kullanmaya devam ediyoruz. Şu hususta da o kadar emin ve netim ki; haritalarımız harikulade. Fakat yine de yorumunuz için teşekkür ederiz. :)

Reaper Project olarak size sponsor olduğumuz için gurur duyuyoruz.

Kurucusu baya ilgili, sunucu da güzel :)

Konu tasrımını pek sevdiğimi söyleyemem sistemleriniz güzele benziyor buildiniz geliştirile bilir başarılar diliyorum...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl