Bilal Bera
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 95
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
bilalbera2424
ciatbey
ciatbey
ciatbey
ciatbey
bilalbera2424
burada biraz yanlış anlaşılma olmuş banlanan kişilere kötü demiyorum. Orada sadece banlanan insanların olduğunu kastetmek istedim herkese kötü demiyorum iftira atanlar vardır belki gerçeği söyleyenlerde vardır o yüzden öyle söyledim yani her banlanan insanlara kötü demek istemedimKötü biri dediğin kasıt ne?
Banlananların kötü birisi olduğunun arkasında olan sebebi nedir
Burası pek profösyonel yönetilen bir yer değil yetkili ekibi çok fazla müdahele ettiği için bazıları sıkılıyor fakat ne gariptirki kara liste konularında asılsız sallamalar ve hakaretlere hiç bir şey yapılmıyor :)
ciatbey
burada biraz yanlış anlaşılma olmuş banlanan kişilere kötü demiyorum. Orada sadece banlanan insanların olduğunu kastedmek istedim
amoreas

benjamin17
Foruma üye olan bir üyemiz forum kurallarını kabul etmiş sayılmaktadır. Kurallar dahilinde olan veya olabilecek her türlü mesaj ve eyleme karşı moderatör ekibi işlem uygulama hakkına sahiptir. Kural harici olan moderasyon eylemlerinde talep üstünden itiraz edilebilir. Bu itirazlar detaylıca incelenir ve kural ihlali bulunmuyorsa işlem geri alınır ve ilgili ekip üyesi uyarılır.Kötü biri dediğin kasıt ne?
Banlananların kötü birisi olduğunun arkasında olan sebebi nedir
Burası pek profösyonel yönetilen bir yer değil yetkili ekibi çok fazla müdahele ettiği için bazıları sıkılıyor fakat ne gariptirki kara liste konularında asılsız sallamalar ve hakaretlere hiç bir şey yapılmıyor :)
Ücretli tanıtımlardan kastınız tam olarak nedir? Hosting ve satıcı ilanlarından mı bahsediyoruz? Onaylı satıcı/hosting sisteminin kaldırılmasından mı bahsediyorsunuz? Öneriniz bu yönde mi? Yoksa bahsettiğiniz şeyler forum reklamları mı? Bu yönde öneriniz nedir?Gelin görün piyasaya girmek isteyen ve pek bilgisi olmayan insanlar aklındaki projeyi yaparken yapay zekadan destek alır fakat birileri tarafından taşlanır
veya kendini ilahi seviyede gören insanların aslında global veya türkiye piyasasında bir karış edecek izi veya işi olmaz
Konuya gelecek olursak burası pek yaratıcı veya bir iş yapmak insanları toplamak yerine 3 4 kişinin sürekli olarak konularını öne çıkardığı bir platform ilk olarak ücretli tanıtımları ücretsiz olarak tanıtma imkanı olursa insanlar burayı bir tanıtım ve kitle erişim platformu olarak görebilir
Onaylı satıcı sistemi gibi sadece ismi onaylı satıcı müşteri bir sorun yaşadığı zaman sadece burdan banlanıyor kullanıcı fakat bunu onaylı satıcı olmayan kişilerde yiyebiliyor
Sistem aslında sadece paran varsa para kazanabilirsin mantığı ve çok cringe zaten mc-tr uğrayan insanlarıda uzaklaştırma sebebi biraz bu
Forum pek gelişmekten çok sürekli birilerini banlayarak yoluna devam ediyor
Yüksek yetkili insanların full reklam spamlayabildiği bir reklam platformu oluyor sadece

benjamin17
Kara liste konuları bir önceki mesajımda belirtilen konularda ve ek durumlar olması halinde açılmaktadır. Bir süre öncesinde(yaklaşık 8 ay sanırım) hakaret kara listeleri kara liste kapsamından çıkarıldı. Kara liste konuları ile ilgili işleyiş sürecinde bilgi vermem gerekiyor sanırsam. Kara liste konusu açıldığı durumda denetime düşmektedir. Ardından kara liste konusu incelenir. Bu inceleme detaylı konu incelemesinden ziyade daha çok forum kurallarına uygunluk, kara liste kurallarına uygunluk ve kara liste konusu açan üyeye ait hesap incelemesidir. Onay öncesi konu içeriği son bir kere daha incelenir ve konu onaylanır. Konu onayı sonrasında konuyla ilgili olarak diğer üyelerin görüşleri konuda belirtilir, konu yönetimce detaylı incelenir ve gerek görülmesi halinde taraflar ile iletişime geçilir, kara liste doğrudan sonuca bağlanır veya kara liste konusu kapatılır. Denetim tarafında yapılan incelemeler daha çok teknik taraflı kural incelemesidir. Bu kurallara uyan tüm kara listeler onaylanır ve detaylı son inceleme konu açıldıktan sonra yapılır. Forumla alakası olmayan veya absürt olan konular ile ilgili olarak yapılan işlemler kara liste kategorisi kuralları konusunda yer almaktadır. Kurallar dahilinde olmayan durumlar için yönetim ekibince görüşülür ve ortak karara göre işlem sağlanır.Forumda oyuncu yok bir kere, kaç kere dev banner alan sunucular açılışta patladı hiç takip ettiniz mi (birde o banner kaç para olm gider kaç yayıncı getirirsin sunucuya, gerçek anlamda oyuncu çekersin kaç tane)? Burada reklam vermek; Bir sunucu sahibinin sunucusunu diğer bir sunucu sahibine tanıtması anlamına geliyor. En son ne zaman bir minecraft oyuncusu forumda konu açtı hatırlayanınız veyahut bileniniz var mı ? Açılan karalisteler çok absürt ve forumla alakası olmayan konular, eskiden çok kapsamlı magazin haberi gibi konular olurdu şimdi ise ''bana küfür etti özür dilesin yoksa banlansın'' veyahut kanıt ve anlam yoksunu olan konular açılıyor. Forum işi minecraft için oyuncu barındıramaz zaten bunu kafanıza sokun; hiç fransızların almanların ingilizlerin forumu var mı minecraft için forumu ? Bunlar çok güzel örnek. Oyunculara sunucu sunacaksanız minecraft mp gibi olacak (amacına yatkın bir şekilde oyuncu-sunucu ilişkisi) yoksa forumlarda oyuncuların ne işi var ki, sunucuda mı oynayacaklar yoksa forumlarda konu mu takip edecekler. Farkedenleriniz de vardır ki forumda hep aynı yüzler var. Bu zaten çok güçlü bir delil forumun etkisiz olduğuna dair. Forum çöp ve gereksiz demiyorum lakin oyuncu çekmek amacıyla forumda takılan ve reklam için para döken sunucu sahipleri için üzülüyorum
mustafa_8907
bilalbera2424
hocam kısaca mc-trye ne oldu diye tartışıyozBen bunları okuyanamammm ne olmuş buraya ={
mustafa_8907
Kısaca ben anlatayımhocam kısaca mc-trye ne oldu diye tartışıyoz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!