MC-TR'nin En Büyük Problemi Yönetim mi, Üyeler mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DonsuzTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.688
Tamam üye haksızdır belki ama @xMadzzy hatırladığım kadarıyla 3 sene kadar öncesinde de yazar veya destek görevlisiydiniz hatta bir hostinginiz vardı. Bundan 4 sene önce bu forum canlıydı ticaret dönüyordu, sürekli konular açılıyordu büyük bir oluşumdu ancak şu an saate 1 mesaj günde belki bir kaç konu. Siz şimdi bu forumun yönetimini devraldınız ama eleştiri kabul ediyor musunuz bilmiyorum ama ileri götüreceğiniz forumu geriye götürüyorsunuz (sadece siz değil aktif yönetimin büyük kısmı). Bu devirde ayakta kalmayı nadir başaran forumlardan birinin yönetimindesiniz ancak nasıl bu forumu ileri götürebiliriz, tekrar ayaklandırabiliriz değil de üyelerle alt bir tavırdan kavga etmeyi seçiyorsunuz. Yakışmıyor. Tekrarlıyorum eleştiri kabul etmiyorsanız ben de tartışmaya dahil olmak istemiyorum mesajımı silin lütfen ancak kabul ediyorsanız da burayı keyubunun pazarlama sitesi gibi yapacaksanız bunu da gizlemenin manası yok. Bu ara tekrar ilgimi çektiği için forumda biraz vakit geçiriyorum ancak kullanımı zor, reklamların kalabalık dağıtıldığı, aradığının bulunmadığı bir forumla karşı karşıya kalıyorum. Mesela en baştan bunu çözebilirsiniz. Reklamları sayfaya dağıtıp daha temiz bir tema yapabilirsiniz elinize yapay zeka gibi bir güç var.

Ayda yılda bir aktif olan yöneticiler neden bu konuya yazmış.
Aktif karaliste konusuna niye kimse bakmıyorda herkes boş işlerle uğraşıyor bizmi hatırlatıcaz batuhan meselesini

Ayda yılda bir aktif olan yöneticiler neden bu konuya yazmış.
Aktif karaliste konusuna niye kimse bakmıyorda herkes boş işlerle uğraşıyor bizmi hatırlatıcaz batuhan meselesini
Kişisel hayattaki işlerimiz dolayısıyla aktifliğimiz düşmüş olabilir. Ancak bu kara liste konusuna ilgilenmediğimiz anlamına gelmemektedir. Kara liste konusu bir süredir kitli durumda. Yönetim tarafından detaylıca incelenip karara bağlanacaktır.

Tamam üye haksızdır belki ama @xMadzzy hatırladığım kadarıyla 3 sene kadar öncesinde de yazar veya destek görevlisiydiniz hatta bir hostinginiz vardı. Bundan 4 sene önce bu forum canlıydı ticaret dönüyordu, sürekli konular açılıyordu büyük bir oluşumdu ancak şu an saate 1 mesaj günde belki bir kaç konu. Siz şimdi bu forumun yönetimini devraldınız ama eleştiri kabul ediyor musunuz bilmiyorum ama ileri götüreceğiniz forumu geriye götürüyorsunuz (sadece siz değil aktif yönetimin büyük kısmı). Bu devirde ayakta kalmayı nadir başaran forumlardan birinin yönetimindesiniz ancak nasıl bu forumu ileri götürebiliriz, tekrar ayaklandırabiliriz değil de üyelerle alt bir tavırdan kavga etmeyi seçiyorsunuz. Yakışmıyor. Tekrarlıyorum eleştiri kabul etmiyorsanız ben de tartışmaya dahil olmak istemiyorum mesajımı silin lütfen ancak kabul ediyorsanız da burayı keyubunun pazarlama sitesi gibi yapacaksanız bunu da gizlemenin manası yok. Bu ara tekrar ilgimi çektiği için forumda biraz vakit geçiriyorum ancak kullanımı zor, reklamların kalabalık dağıtıldığı, aradığının bulunmadığı bir forumla karşı karşıya kalıyorum. Mesela en baştan bunu çözebilirsiniz. Reklamları sayfaya dağıtıp daha temiz bir tema yapabilirsiniz elinize yapay zeka gibi bir güç var.
Dostum xmadzzy nin yazdığı şu yorumu okumanı öneririm. Bazı şeyleri neden yapmadığımız veya yapamadığımız konusunda veya en basitinden durumun neden böyle olduğunun az çok sebebini anlayabilirsin. Biz geri gitmesinden ziyade emin ol ilerlemesi için uğraş veriyoruz.

Forum geliştirme ve gidişat konusunda haklılık var donsuz hocam fakat bu karar sadece yöneticilerle kalmıyor forumun asıl sahibine söz kalıyor
1000dev forum üzerinde en üst yetkisi olan yönetici oluyor fakat Keyubu sahibi yusuf kemal olarak geçiyor ve yönetici olmamıza rağmen bizim forumun dosyalarına, mysql verilerine dahil erişimimiz yok bu konuda bizim geliştirme yapmamız zaten daha da zorlaşıyor + olarak 1000dev burda bu tarz bir işlemi yapmaz sadece 1000dev değil bu forumun başına kim geçerse geçsin kimse parayla ya da dostu diye banı açılmaz

Yine biri yönetimi eleştirdi diye yasaklanmış. Geçmiş olsun. Kalan sağlar bizimdir, kaç kişi kaldık?

Konu nerelere geldi cidden ya bende birşeyler yazmak istiyorum ama yasaklanmaktan korkuyorum.

Squid Game'in forum versiyonunu yapmışlar. Banlanmadan finale ulaşan büyük ödülü alıyor.

Bu bir kırılma noktası...

Bu bir kırılma noktası...
Hiçbir şey kırılmaz. Satır satır anlam bozukluğu içeren bir ton açıklama ve beraberinde gelen susturma/ban cezaları... Bir kere de haklısınız, daha hassas davranacağız deseniz incileriniz dökülür. Olmaz çünkü hep siz haklısınız ve her şeyi siz biliyorsunuz.

Dostum xmadzzy nin yazdığı şu yorumu okumanı öneririm. Bazı şeyleri neden yapmadığımız veya yapamadığımız konusunda veya en basitinden durumun neden böyle olduğunun az çok sebebini anlayabilirsin. Biz geri gitmesinden ziyade emin ol ilerlemesi için uğraş veriyoruz.
Üye yasaklamaya doğrudan yetkiniz var ancak forumun gelişmesi için bir yetkiniz yok mu? Buradaki göreviniz nedir yönetici ve üye sorumlusu olarak. Bu tarz bir konu açıldı silinmez umarım da herkes konuşur en azından kırgınlık olmaz üye forum arasında.

Üstüne forumun yöneticisi
“Aynen tamam en iyi sensin anladık”
Diyor forumun üyesine, bu forumun ciddiyetine ne oldu burası böyle değildi! Yetkiyi elinize alınca üyelere karşı alt tavır mı takınır oldunuz. Eliştiri kabıl etmiyorsanız mesajı silebilirsiniz.
Ben bu forumda daha önce arge öneri ekibinde de de bulundum, onaylı satıcı da oldum. İlk defa bu kadar ele ayağa düştüğünü görüyorum

Hiç kimse forum neden geliştirilmiyor diye bir soru sormadı veya bu durumdan şikayetçi olan kimse yok. Bu kadar insan size nefret ve kinle yaklaşıyorsa oturup kendinizi biraz sorgulamalısınız. Herkes tavırlarınızdan ve kafanıza göre insanları banlamanızdan şikayetçi... Bunlar için forum geliştirme erişiminizin olmasına gerek yok. Yönetimsel problemlerden rahatsız herkes. Boşuna forum sahibine atmayın topu, giremiyoruz da geliştiremiyoruz da bilmem ne. Yönetim tutumunuzu geliştirin, foruma bir özellik eklemenizi zaten istemiyoruz.

Hiçbir şey kırılmaz. Satır satır anlam bozukluğu içeren bir ton açıklama ve beraberinde gelen susturma/ban cezaları... Bir kere de haklısınız, daha hassas davranacağız deseniz incileriniz dökülür. Olmaz çünkü hep siz haklısınız ve her şeyi siz biliyorsunuz.
Şunları yazıp üstüne birde susturma cezası atıyorsunuz demem komik. Konuda işlem uygulanan tek kullanıcı doğrudan iftira attığı için yasaklandı. İftira ile eleştiri arasındaki ayrımı görmemek sizin probleminiz ne kadar anlatsak boş...

Konu nerelere geldi cidden ya bende birşeyler yazmak istiyorum ama yasaklanmaktan korkuyorum.
İftira hariç yazanlara işlem uygulanmadığımız için özür dilerim. Sizde yazarsanız size de işlem uygulamayız.

Üye yasaklamaya doğrudan yetkiniz var ancak forumun gelişmesi için bir yetkiniz yok mu? Buradaki göreviniz nedir yönetici ve üye sorumlusu olarak
Topluluk yönetici olarak görevlerim: Forum destek talepleri, belirli kategorilerde denetim içerikleri, kara listeler, üyelerden gelen fikirleri ve düşünceleri forum üst yönetimine iletmek, etkinlik düzenlemek ve forum için öneriler sunmak. Kısaca benim herhangi bir şekilde teknik kısım ile ilgili yetkim yok. Yapabileceğim en fazla düzenlemeler işleyiş değişikliği vb olur.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl