Mc-tr'de çıkan google reklamları hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akrei!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumla ilgili bir emelleri olduğunu sanmıyorum, bu yüzden kullanan insanlara konulardan çok reklam sunuyorlar ki ayda ek birkaç bin kazansınlar hosting hosting sıkmıştır, buradan da alsınlar bari demi?

Ayrıca "giderler var, nereden kazanacaklar" falan diyenler, mc-tr zaten keyubuda barındırılıyordur ve kendi makinelerinde kendilerine fatura kesseler bile kendilerine ödüyorlar bu yüzden bu yönde bir giderleri yok, domain ve xf lisansı zaten yıllık ödeniyor, forumun 3 aylık kazancıyla yaklaşık iki katını da kazanırlar (konu sabitlemeler, reklam/konu içi reklamlar, reklam öneki, header büyük/küçük reklam, sidebar reklam, üyelikler), ayrıca buradan ekmek yiyen kimse yoktur diye düşünüyorum çünkü yöneticilere/çalışanlara maaş vs. verilmiyor ve sahipleri de keyubudan kazandıkları parayla geçinebilecek durumdadırlar diye düşünüyorum.
 
xenforo paralarını üstdeki reklamlardan 1-2 ayda çıkarırlar kardeşim
Bedavaya gelmiyorsa ben yönetici olsam iptal ederdim reklamları?
Sayfadaki reklamların %50'si keyubuya ayrılacak ve karşılığında bir şey alınmayacaksa o ortaklıkdan hayır gelmez.
ek olarak ben xenforo fiyatlarını senden iyi biliyorumdur emin olabilirsin.
Anlık dolar kuruna göre;
Ekli dosyayı görüntüle 145304

Aylık 1200₺ sadece üst reklamlardan geliyor.
Aylık 75₺ sadece 1 sidebardan geliyor 2.si aktif olmadığı için yazmıyorum 2. aktif olsa 150₺ gelecek.
Aylık 400₺ sadece konu içi reklamlardan geliyor ki 2 mesajda bir oluyor her mesajda aktif olsa 800₺ gelir
Ekli dosyayı görüntüle 145305
Pazartesi bir günde sadece 1 günde 5 tane bildirim atılmış. İndirimli 20₺ normal 30₺ 20₺ desek ayda 700₺ gibi bir para buradan geliyor.
Henüz onaylı satıcı premium donater gibi ürünler dahil değilken bile Ekli dosyayı görüntüle 145306 gibi bir fiyat çıkıyor üyelikler dahil değilken bile 2 ayda çıkarıyorsa burada boş tantana yapmaya gerek yok bence.
Detaylıca anlatmaya çalıştım iyi forumlar.
Edit: Üstteki gelire henüz konu sabitleme vs. dahil değildir.
Ben Opera GX tarayıcısını kullandığımdan dolayı ücretsiz bir şekilde VPN ve AdBlock kullanabiliyorum. Fakat tek sorun bu forum parayı nereden kazanacak?
üstteki mesajıma baksan nereden kazandığını görürdün.
 
Şuan yorumumu geri alıyorum, artık sayfalar arasında gezerkende reklamlar görünmeye başladı.
 
Reklam mı? Açıkçası bu konuyu gördükten sonra forum içerisinde reklamların olduğunun farkına vardım :-)
 
Çok rahatsız edici bir olay değil bazen mobilde karşıya çıkıyor o kadar, bence mantıklı bir karar.
 
Opera GX tarayıcısını kullanıyorum kendiliğinden adblock özelliği var bu yüzden google reklamlarını görmüyorum sadece bannerları görüyorum onlarda gayet düzenli ve güzel bir biçimde zaten. :)
 
agacım Add Guard kullan niye uğraşıyon o kadar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst