SydeFQ
Ordinary Person
- Elmaslar
- 1.116
- Minecraft
- SydeFQ
Discord:
SydeFQ#1938
Tonlarca reklam bastığı Keyubu müşterilerindenBu site nerden ekmek yiyecek peki?
SydeFQ#1938
Tonlarca reklam bastığı Keyubu müşterilerindenBu site nerden ekmek yiyecek peki?
xenforo paralarını üstdeki reklamlardan 1-2 ayda çıkarırlar kardeşim
Bedavaya gelmiyorsa ben yönetici olsam iptal ederdim reklamları?
Sayfadaki reklamların %50'si keyubuya ayrılacak ve karşılığında bir şey alınmayacaksa o ortaklıkdan hayır gelmez.
ek olarak ben xenforo fiyatlarını senden iyi biliyorumdur emin olabilirsin.
Anlık dolar kuruna göre;
Ekli dosyayı görüntüle 145304
Aylık 1200₺ sadece üst reklamlardan geliyor.
Aylık 75₺ sadece 1 sidebardan geliyor 2.si aktif olmadığı için yazmıyorum 2. aktif olsa 150₺ gelecek.
Aylık 400₺ sadece konu içi reklamlardan geliyor ki 2 mesajda bir oluyor her mesajda aktif olsa 800₺ gelir
Ekli dosyayı görüntüle 145305
Pazartesi bir günde sadece 1 günde 5 tane bildirim atılmış. İndirimli 20₺ normal 30₺ 20₺ desek ayda 700₺ gibi bir para buradan geliyor.
Henüz onaylı satıcı premium donater gibi ürünler dahil değilken bile Ekli dosyayı görüntüle 145306 gibi bir fiyat çıkıyor üyelikler dahil değilken bile 2 ayda çıkarıyorsa burada boş tantana yapmaya gerek yok bence.
Detaylıca anlatmaya çalıştım iyi forumlar.
Edit: Üstteki gelire henüz konu sabitleme vs. dahil değildir.
üstteki mesajıma baksan nereden kazandığını görürdün.Ben Opera GX tarayıcısını kullandığımdan dolayı ücretsiz bir şekilde VPN ve AdBlock kullanabiliyorum. Fakat tek sorun bu forum parayı nereden kazanacak?
SydeFQ#1938
Reklam içinde forum olacak o yalnızReklam mı? Açıkçası bu konuyu gördükten sonra forum içerisinde reklamların olduğunun farkına vardım :-)
!`Pixelien#6955
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!