MC-TR Yönetimine Tavsiye #1 - Skyblock Sunucuları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.557
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hidan

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
186
Minecraft
hidan
Skyblock Sunucular - Serverlar kategorisi Skyblock Sunucuları ve OP Skyblock Sunucuları olarak ikiye ayrılsın. Böylece reklam vermeyen Minecraft sunucuları da biraz olsun üste çıkmaya başlar.

<3 @YigitReisOfficial senin de mutlaka bir yorumun vardır bunun için. <3

@Garp

Bu çok saçma.O zaman bütün sunucuları emek-op-yarı op-hard-diğer turevler olarak ayıralım.Kategori kirliliği olsun demek.

Bu çok saçma.O zaman bütün sunucuları emek-op-yarı op-hard-diğer turevler olarak ayıralım.Kategori kirliliği olsun demek.

Aynen bütün sunucuları Op ve Normal olacak şekilde de ayırabilirler çok mantıklı. Teşekkür ederim fikrini belirttiğin için.

Aynen bütün sunucuları Op ve Normal olacak şekilde de ayırabilirler çok mantıklı. Teşekkür ederim fikrini belirttiğin için.
adam belki çok farklı bir türkde skyblock sunucusu yaptı ne op ne sky o ne olacak

Alt Kategoriler eklenebilir.

adam belki çok farklı bir türkde skyblock sunucusu yaptı ne op ne sky o ne olacak
Her adam kendi kafasına göre oyun türü çıkartırsa iş var demek. Popülerliğe göre kategoriler ayarlanabilir. Zor , Orta ve Kolay
kendi kafasına göre sunucu türü çıkartanların ise oyunda gelişme seviyesi: oyunda gelişmek kolay ise , Kolay kategorisine açılabilir.

Bu dediğin Mini Gamesleri Bed Wars, Egg Wars, OITC, Mega Walls, Dragon Escape gibi kategorilere ayırmak kadar mantıksız. SkyBlock sunucusu isen zaten başlığında belirtirsin, başka kategoriler açmak çok fazla kategori kirliliğine yol açar.

Ben zaten dikkat ettiysen şöyle dedim "Skyblock Sunucular - Serverlar kategorisi Skyblock Sunucuları ve OP Skyblock Sunucuları olarak ikiye ayrılsın" yani farklı türde skyblock sunucusu yapanlar yine Skyblock Sunucuları kategorisine açacak sunucusunu.

Bu dediğin Mini Gamesleri Bed Wars, Egg Wars, OITC, Mega Walls, Dragon Escape gibi kategorilere ayırmak kadar mantıksız. SkyBlock sunucusu isen zaten başlığında belirtirsin, başka kategoriler açmak çok fazla kategori kirliliğine yol açar.

Merhaba karanlık üzgün, eğer "Minigames" sunucularında "Skyblock" sunucularında oluştuğu gibi bir yoğunluk oluşsaydı gayet mantıklı olurdu. Örneğin; 20 Minigames sunucusunun 19'u "Bed Wars" sunucusu diyelim. Bunun için yeni bir kategori açmak mantıklı olmaz mıydı?

Evet, mantıklı olurdu.

Alt Kategoriler eklenebilir.

?

Ben zaten dikkat ettiysen şöyle dedim "Skyblock Sunucular - Serverlar kategorisi Skyblock Sunucuları ve OP Skyblock Sunucuları olarak ikiye ayrılsın" yani farklı türde skyblock sunucusu yapanlar yine Skyblock Sunucuları kategorisine açacak sunucusunu.

Merhaba karanlık üzgün, eğer "Minigames" sunucularında "Skyblock" sunucularında oluştuğu gibi bir yoğunluk oluşsaydı gayet mantıklı olurdu. Örneğin; 20 Minigames sunucusunun 19'u "Bed Wars" sunucusu diyelim. Bunun için yeni bir kategori açmak mantıklı olmaz mıydı?

Evet, mantıklı olurdu.

?
Birincisi bana karanlık üzgün demezsen çok sevinirim. SkyBlock'un çok çeşidi var, tek op ve emek olarak ayırmak saçma.

Aynı mantıkla skyblock survival olarak ayrılmasın direk Minecraft Sunucuları olarak bir kategori olsun.

Çok gereksiz bir konu olmuş.

Geçen sene aynı şeyi MC-TR ekibindeyken ben istedim. Ekleneceğini söylediler ama eklenmedi. Dışarıdan birisi Emek Skyblock oynamak istiyor, MC-TR Skyblock Sunucuları kategorisini görüyor ve giriyor. İlk sayfa full OP Skyblock ise şahsen ben 2.sayfaya bakmadan başka bir siteye geçerim. Hiç değilse reklam verenlerin çoğu OP Skyblock olduğuna göre Emek Skyblock daha aşağıda olduğuna göre ayrı bir kategori açılırsa diğer sunucuların gelişmesine olanak sağlamış oluruz. Ama bu durum reklam verenlerin (şahsen ben) reklamlarından aldığı verimi düşürecektir. Bu sebeple reklam fiyatları düşürülmelidir ki MC-TR'nin böyle bir şeye kalkışacağını sanmam. Kategori oluşturulduğunda şunlar da türeyecek:

Benim %56,647825 OP , %43,352175‬ Emek sunucum var NEREYE KONU AÇACAĞIM?
Açma güzel kardeşim. Açma.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl