MC-TR Yönetim ekibi ile düşüncülerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ekibe geldiğinde tek bir konu bile açmadın daha sonra ekipten atıldın ve hatırladığım kadarıyla sana izin verilmemişti çünkü 2 hafta zor dayandın. Klasik olarak geldin, yattın ve uyudun. Şimdi sana yönetim ekibinde bulunduğun süre zarfında ne yaptın diye sorsam "görevimi yaptım" bile diyemeyeceksin Ozan hala gelip burada millete sallıyorsun. Cidden komik.
İşte diyorum ya, 2 hafta konu açmamama rağmen ilgilenmedin bile atılmam ilgilendiğin anlamına mı geliyor? Ben eskiden 3 gün konu açmayan yazar ile bile konuşup derdini dinleyerek ona göre davranıyordum olması gereken bu, al ekibe iş yapmasın at böyle bir yaklaşım sergilediğini kabul edip arkasında duruyorsan konuyu açan kişinin haklılığını zaten ispatlamış oluyorsun, sana başarılar diliyorum.

İşte diyorum ya, 2 hafta konu açmamama rağmen ilgilenmedin bile atılmam ilgilendiğin anlamına mı geliyor? Ben eskiden 3 gün konu açmayan yazar ile bile konuşup derdini dinleyerek ona göre davranıyordum olması gereken bu, al ekibe iş yapmasın at böyle bir yaklaşım sergilediğini kabul edip arkasında duruyorsan konuyu açan kişinin haklılığını zaten ispatlamış oluyorsun, sana başarılar diliyorum.
Discord mesajlarım hala duruyor sen gelip ilgilenmedin bile diyorsun. Gerçekten kahkaha atıyorum şu anda.

@lildmr evet, bu konuda sonuna kadar haklısın. (Zerre kadar bir şey değişmedi.) Tabii, sen İ.Y iken hiçbir şey yapmamıştın ?

Bu konu bize gösteriyor ki herkesin kendince haklı yanı var.

Discord mesajlarım hala duruyor sen gelip ilgilenmedin bile diyorsun. Gerçekten kahkaha atıyorum şu anda.
Screenshot_2020-11-23-17-34-46-1.png

Efsane ilgilenmişsin ya, @Batuhan Yenidogan arkadaşı site sahibi yapalım. Efsane ilgileniyor ekiple.

Kimin kim olduğunu Ata'nın kıdemine gelmeden anlayamayacaksınız. 6 senedir üyeyim, her sene aynı konuları görüyorum. Buna Yusuf Kemal'in direkt olarak forum yöneticiliği yaptığı zamanlarda dahil. Gidenlerin neden gittiğinin gerçek sebeplerini hala bilmiyorsunuz. Her dönem konular açıp o anki yöneticinin üstüne gitmenin çözüm getireceğini sanıyorsunuz. En zor dönemde yöneticilik yaptım ben, yalan yok. 6 senelik forum üyeliğimde tanıdığım insanların aslında farklı olduğunu o pozisyonda görebildim. Garp'ı bizden başka anlayacak birisi de yok, Allah yardımcısı olsun.

Yalnız bu türden uyarıları @Garp'da yapıyor. Onu da mı atsın? Herkesin kendince bir hitap tarzı var.

Neyse bana sorulursa, MC-TR'nin tamamen sil baştan bir yetkili ofisinin olması lazım. Artık o ofiste yılların birikmişliği var ve her halükarda yönetilemiyor. Bence bu yüzden bütün herkesin görevinden geçici bir şekilde alınıp tekrardan başvurması gerekiyor.

Aman Allah'ım simpler diyarına geldim

@lildmr Sırf konu açmadın diye seni direk attı hiçbir şey demeden sanırım buna biraz sinirlisin. Herkesin kendince haklı yönü vardır fakat senin burada biraz abarttığını düşünüyorum ve konuşma üslubun doğru değil. Her şef aynı işleyişle ilerlemiyor. A şefi vardır katı davranır, B şefi vardır yumuşak davranır bu değişebilir yani. Aranızda olan mevzu hakkında yorum yapmıyorum fakat konuşma tarzını bence biraz düzeltebilirsin diye düşünüyorum.

Buralar karıştı seri köz getir.

Küçücük şeyler için birbirinizin çok canını yakıyorsunuz beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl