MC-TR Yönetim ekibi ile düşüncülerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüncene saygı gösteriyorum ama ekipte şu an sadece bir kişi Sahip. Yetersiz görüyorum ben bunu o kişi ne kadar koşturabilir ki tek başına "her işe" ? Eskiden en az 3 sahip vardı ve her biri bir şey ile uğraşsa zamanlarının çoğunluğu artıyordu bile. Ne oldu da 2017'den 2018'den bir farkımız oldu. Tekrar güzel ve kalabalık bir ekibin olmasını istiyorum. Bu benim şahsi düşüncem. Teşekkürler yorumun için
Yani Dediğinizde Haklı Olabilirsiniz Bu Sizin Şahsi Görüşünüz Saygı Gösteririm Benimde Şahsi Görüşüm Yetkililerin Çok Fazla İlgilendiği Konu Olduğundan Dolayı Yardımcı Olamadıkları Üzerinde.(Rica Ederim)

Hiçbir şeyin değişmeyeceğini biliyoruz ve bu konu daha çok uzar. Bence konuyu kapatın, gidelim.

Ekip'de ve satıcılar arasında benimde işini iyi yapmadığını düşündüğüm yada "torpil" olduğunu düşündüğüm kişiler var ama yine de <3 MC-TR.

Herhalde haftalık MC-TR yetkili ekibinin genel bir raporu veriliyor elinize.
Senden daha fazla MC-TR yetkili ekibinde de bulundum, yönetim ekibinde de bulundum. Bulunduğum süreç içerisinde yönetimdeyken yapılan toplantılar sonuçsuz bitiyordu, toplantıların sonunda verilen öneriler ile yapılan işler arasında dağlar kadar fark vardı.

Geçenlerde ekibe tekrar girdiğimde 1 toplantıya daha şahit oldum ve toplantıda 0'dan sunucu hazırlamak adlı bir projeye karar verildi. Daha demin o kategoriyi okuduğumda ise bırak sunucu hakkında bilgi sahibi olmayı sunucu açmayı bile öğretememişsiniz.

Verilen raporları da gördüm merak etme hepsi baştan savma saçma saçma raporlar, eskiden en azından bir düzen vardı konuların tek tek hataları çıkartılıyordu, raporlar daha güzel ve açıklayıcıydı. Yani kusura bakma Themis'ciğim ama beceremiyorsunuz sen ve hepiniz.

Senden daha fazla MC-TR yetkili ekibinde de bulundum, yönetim ekibinde de bulundum. Bulunduğum süreç içerisinde yönetimdeyken yapılan toplantılar sonuçsuz bitiyordu, toplantıların sonunda verilen öneriler ile yapılan işler arasında dağlar kadar fark vardı.

Geçenlerde ekibe tekrar girdiğimde 1 toplantıya daha şahit oldum ve toplantıda 0'dan sunucu hazırlamak adlı bir projeye karar verildi. Daha demin o kategoriyi okuduğumda ise bırak sunucu hakkında bilgi sahibi olmayı sunucu açmayı bile öğretememişsiniz.

Verilen raporları da gördüm merak etme hepsi baştan savma saçma saçma raporlar, eskiden en azından bir düzen vardı konuların tek tek hataları çıkartılıyordu, raporlar daha güzel ve açıklayıcıydı. Yani kusura bakma Themis'ciğim ama beceremiyorsunuz sen ve hepiniz.
Niye genelleme yapıyorsun peki? Mesela moderatör ekibi adına ne şikayetin vardı da çözülmedi? Duymak isterim.

Vov! İddialı yaklaşım.

Aynen bende senin yönetim ekibinde olduğun süreyi duymuştum. İçerik yöneticisi olduğun zamandan bahsediyorum.
Gayet güzel bir şekilde uyukluyormuşsun, gerçi o da bir şey değil mi?

Niye genelleme yapıyorsun peki? Mesela moderatör ekibi adına ne şikayetin vardı da çözülmedi? Duymak isterim.
Moderatör ekibine veya yetkili ekibine bir laf atmadım ben de yazar olarak başladığımda herhangi bir bilgim yoktu, fakat dönemin yöneticisi @cosmicfugue bana çok şey öğretti, böyle bir yönetimin hâla olmadığını söylüyorum sadece lafım size değil şef ve üzerine.

Aynen bende senin yönetim ekibinde olduğun süreyi duymuştum. İçerik yöneticisi olduğun zamandan bahsediyorum.
Gayet güzel bir şekilde uyukluyormuşsun, gerçi o da bir şey değil mi?
Sende güzel uyukluyordun ben sıkıldığımdan tekrar ekibe girdiğimde 2 hafta konu açmadım ve hiçbir şey bile demedin, doğru o da bir şey :) Ben en azından şefken her yazar ile ilgileniyordum.

2 hafta öncesine kadarda 1.5 ay gibi bir süre şef ve müfettişlik görevinde bulundum. Gene bu süre zarfında olan bir şikayetin varsa dinlemek isterim. Ayrıca kalın yazıyla yazdığımda da üstüme alınma sebebimin haklı olduğunu gösteriyor.

2 hafta öncesine kadarda 1.5 ay gibi bir süre şef ve müfettişlik görevinde bulundum. Gene bu süre zarfında olan bir şikayetin varsa dinlemek isterim. Ayrıca kalın yazıyla yazdığımda da üstüme alınma sebebimin haklı olduğunu gösteriyor.
Ben moderatör ekibi ile ilgili bir görüşte bulunamam çünkü hiçbir zaman moderatör ekibinde ne bulundum ne de gözlemledim.

Ben moderatör ekibi ile ilgili bir görüşte bulunamam çünkü hiçbir zaman moderatör ekibinde ne bulundum ne de gözlemledim.
O zaman tüm MC-TR ekibine genelleme yaparak kötüsünüz demen normal mi?

Sende güzel uyukluyordun ben sıkıldığımdan tekrar ekibe girdiğimde 2 hafta konu açmadım ve hiçbir şey bile demedin, doğru o da bir şey :) Ben en azından şefken her yazar ile ilgileniyordum.
Aynen ekibe geldiğinde tek bir konu bile açmadın daha sonra ekipten atıldın ve hatırladığım kadarıyla sana izin verilmemişti çünkü 2 hafta zor dayandın. Klasik olarak geldin, yattın ve uyudun. Şimdi sana yönetim ekibinde bulunduğun süre zarfında ne yaptın diye sorsam "görevimi yaptım" bile diyemeyeceksin Ozan ama hala gelip burada millete sallıyorsun. Cidden komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl