MC-TR Yönetim ekibi ile düşüncülerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heh işte anlatmak istediğim de bu. Kime göre neye göre? Bu senin düşüncendir bir başkasına göre herkes haklıdır yada değildir. Açık sözlü olmanı sevdim. Özgüven her zaman iyidir.​

Bana göre şu an MC-TR'nin durumu bundan ibarettir. Daha önceden çok kere konu açmayı düşündüm, vazgeçtim. Çünkü her konu açtığımda sonuçları biliyorum. K-O-C-A B-İ-R H-İ-Ç! Hatta yetmiyormuş gibi yetkili ekibince güzel bir üstü kapalı linç...

1606080772956.png

Bana göre şu an MC-TR'nin durumu bundan ibarettir. Daha önceden çok kere konu açmayı düşündüm, vazgeçtim. Çünkü her konu açtığımda sonuçları biliyorum. K-O-C-A B-İ-R H-İ-Ç! Hatta yetmiyormuş gibi yetkili ekibince güzel bir üstü kapalı linç...

Koca bir hiç yazmakla olmuyor işte. Dile getireceksin ki ne eksik var nerede ne yanlış var bilinsin.

Bu arada rica ediyorum, ben kendimce konuştum. Lütfen kimse mesajlarıma cevap verip bir olay çıkarmaya çalışmasın.

Her şeyi geçtim. Birkaç dakika öncesine kadar bir olay yaşandı ve adamlar haklılar. Özür diliyorum, engeli basıyorlar. (Yetkili...)
Özür dilemenin huy olduğu insanlar sürekli yapıp yapıp özür diler. Sen daha iyi bilirsin.

Konu komik ve saçma olmuş çünkü sen gidip de YÖNETİCİ mevkisine başvuruyorsun ve olumlu bir yanıt mı bekliyorsun? Evet biliyorum konunun tüm kısmı bu mevzu değil fakat yöneticiliğe başvuramazsın ki. Bunu bile düşünemiyorsan neden yönetici olasın?

Konu komik ve saçma olmuş çünkü sen gidip de YÖNETİCİ mevkisine başvuruyorsun ve olumlu bir yanıt mı bekliyorsun? Evet biliyorum konunun tüm kısmı bu mevzu değil fakat yöneticiliğe başvuramazsın ki. Bunu bile düşünemiyorsan neden yönetici olasın?
Yönetici mevkisine başvurmadım deneme desteğe başvurdum ancak Yusuf ile konuştum oda kendi forumunu aç ve kendini geliştir dedi bende bir kaç şeyden bahsedince Batuhan ile konuştum sende bi konuş dedi yani Yöneticiliğe başvurmadım sadece konuştuk. Ahahahah Sana göre komik ve saçma olmuş olabilir. Teşekkür ederim klavyeyi tıklatıp bir şeyler eklediğin için.

Çok yanlış anlamışsın. Aslında kendi çapında okuyup değerlendirmişsin o da bir başarı bunu bile yapamayan güzel insancıklarımız var aramızda. Ben burada foruma sitem etmedim orayı ufak bir düzeltme ile düzelteyim. Sadece son zamanlarda ilgisizlik görüyorum. Bu bir düşüncedir lütfen yanlış anlaşılmasın. Yazdıklarım yanlış anlaşılır oldu da :)

Sanırım bana laf atmakla atmamak arasında gidip gelmişsin canın sağolsun :)

Eski düzen kalmadı hak veriyorum sana halen söz veren @Hai den net bi cevap bekliyorum ama zor "gel yetkili ol tekrar ekip lideri ol diyen" @Hai @ArifeSLMZ

Yiğit hepimizin hataları oluyor bunu en iyi sen biliyorsun. Senin bahsettiğin kişi Garp biliyorum. Ama insan defalarca uyarılıyorsa ve hala bir düzelme kaydetmiyorsa o kendi sorunu. Bu durumda üst yönetim ihraç eder en doğal hakkı. Her zaman bir laf vardır "Ekipten 30 kişi ayrılsın hepsinin yerine gönüllü kişiler bulunur" sen gözünde herkesten iyiymiş gibi kendin sütten çıkma ak kaşık gibi davranıyorsun. Defalarca hata yaptın ve defalarca özür diledin fakat bir raddeden sonra özürünü yönetici kabul etmeyince soluğu site sahiplerinde alıyorsun "beni ekibe almıyor" diyorsun. Buna şey denir "hem suçlu hem güçlü" Herkesin hatası olur ama insanlar hatasını düzeltmek için uğraşır fakat sen bunu tercih etmiyorsun çünkü "özür dilemek" sana göre kötü bir şey. Özür dileyince acınacak duruma düşecekmişsin gibi davranıyorsun. Bence kendini gözünde bu kadar büyütme, neticede hepimiz aynı ülkenin insanlarıyız. Tekrardan söylüyorum "bir hata yaptığında onu düzeltmek için uğraş, soluğu site sahiplerinde alıp beni attılar dersen olmaz yâni"

Hayırlı sabahlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl