MC-TR Neden Bu Halde Ve Aktifliği Son Zamanlarda Çok Az?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.354
  • Etiketler Etiketler
    mctr

Bu Halde Olmasının Sebebi

• Bizler

Oy: 5 26,3%
  • Yetkililer

Oy: 3 15,8%
  • Forum Kurucusu

Oy: 11 57,9%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetim ekibindeki kimseye faydası olmayan toksik kişilerin de temizlenmesi gerek
Forum Destek kısmına kimler görevini yapmıyor/yapamıyor şikayetinizi detaylı bir şekilde bekliyorum. Haklıysanız gerekeni yapacağım.

Katılmıyorum, forumun üye girişi stabil, kalitesiz ürün satılması forumun suçu değil, kitlenin yaş ortalaması belli ne kadar kaliteli bir iş çıkabilir? Forum insanlara eğitim falan mı versin kaliteli ürün satılması için? Şuan ki satıcıların dolandırıcı olması da forumun suçu değil, kanıt geldi de ban mı yemediler? Bana göre kalitesiz iş yapan herkes dolandırıcı, bütün forumu banlayalım mı?
Brom ben bu anladıklarını ima etmek istemedim ama eyvallah cansın

İstediğiniz kadar konu açın yönetim birçok kez değişse de değişen hiçbir şey olmayacak mantık ve işleyiş aynı
Forumun aktifliğinin veya işleyiş problemlerinin tek sebebi olmasa da, önemli bir sebebi net bir şekilde gelen yönetimlerin forumun ticari işleyişinde (reklam vb.) kısıtlı özgürlüğü bulunması. Neticede, forumun kasası onlara bağlı değil. Kendi gelirlerini kısarak bir şeyler yapmak isteseler bile, gelir onların değil. Bu konuya bir çözüm getirmek imkansız denilebilir, bu imkansız olduğu için de değişen isimler ve aynı kullanıcı deneyimi devam edecektir diye düşünüyorum.

Ekleme:
Tabi bir de forumda yaptığınız işleri sabit bir şekilde bir taraf beğenirken, bir taraf beğenmeyebiliyor. Spesifik olarak biri aklama veya karalamaya çalışmasam da, tüm kullanıcıları memnun etmek zor. Tüm kullanıcıları memnun etmek de (örn: forumda reklamların azalması kimseyi üzmez diye düşünüyorum), yukarıda bahsettiğim yöneticilerin yetkisinin pek de esnek olmaması sebebiyle pek mümkün olamıyor.

Forumun aktifliğinin veya işleyiş problemlerinin tek sebebi olmasa da, önemli bir sebebi net bir şekilde gelen yönetimlerin forumun ticari işleyişinde (reklam vb.) kısıtlı özgürlüğü bulunması. Neticede, forumun kasası onlara bağlı değil. Kendi gelirlerini kısarak bir şeyler yapmak isteseler bile, gelir onların değil. Bu konuya bir çözüm getirmek imkansız denilebilir, bu imkansız olduğu için de değişen isimler ve aynı kullanıcı deneyimi devam edecektir diye düşünüyorum.

Ekleme:
Tabi bir de forumda yaptığınız işleri sabit bir şekilde bir taraf beğenirken, bir taraf beğenmeyebiliyor. Spesifik olarak biri aklama veya karalamaya çalışmasam da, tüm kullanıcıları memnun etmek zor. Tüm kullanıcıları memnun etmek de (örn: forumda reklamların azalması kimseyi üzmez diye düşünüyorum), yukarıda bahsettiğim yöneticilerin yetkisinin pek de esnek olmaması sebebiyle pek mümkün olamıyor.

Sizce forumdaki tek sorun reklamlar mı? :D her getirilen yenilik herkese uymayabilir bu tarz yeniliklerde genele hitap etmek lazım burası tartışılır. 2 haftada bir banner sayısı artıp azalıyor, saçma yazılı olmayan kurallar biz böyle yapıyoruz hep böyleydi denerek uygulanıyor.

Uzun süredir yönetim ekibindeydin aklı selim biri 2 ay takılsa tek doğruları olmadığını görür zaten ekipteki diğer kişilerde bunun farkında çıkarlarından dolayı ses çıkarmıyorlar sadece saygı duyuyorum hepsine.

Sizce forumdaki tek sorun reklamlar mı? :D her getirilen yenilik herkese uymayabilir bu tarz yeniliklerde genele hitap etmek lazım burası tartışılır. 2 haftada bir banner sayısı artıp azalıyor, saçma yazılı olmayan kurallar biz böyle yapıyoruz hep böyleydi denerek uygulanıyor.

Uzun süredir yönetim ekibindeydin aklı selim biri 2 ay takılsa tek doğruları olmadığını görür zaten ekipteki diğer kişilerde bunun farkında çıkarlarından dolayı ses çıkarmıyorlar sadece saygı duyuyorum hepsine.
Elbette söylediğin şeylerde haklılık payın var. Ancak artık mevcut yönetim ekibinin, bu konunun üzerine forum üyelerinin isteği üzerine bir şeyler yapması ŞART. Başka türlü bi' çözümü yok bunun, yapmazlarsa eğer forumun gidişatının hâla daha kötüye gideceğinin farkına da varmış olmalılar. Gerçi daha ne kadar kötüye gidecekse. 2020-2021 MC-TR'nin prime dönemi, hiçbir şekilde iyi kullanılmadı. İyi kullanılsaydı, bu forumun eski yorumumda da bahsettiğim gibi %90'ı takım sahipleri, sunucu sahipleri vb. gibi çeşitlenmiş insanlar olmazdı. Bir an önce toparlanmaları dileğiyle.

Çakma şakira istifa etsin.

kitle yaşlanıyor mc piyasası düşüyor bunlar çok normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl