MC-TR Keyubu Kıyağı Bazı Üyeleri Çığrından Çıkarıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onlyboro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onlyboro

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
Minecraft
Onlyboro

Discord:

Onlyboro#9353

Merhabalar,
bugün artık benim canımı çok sıkmaya başlayan bir olay hakkında sizlere düşüncelerimi aktarmak istiyorum.

Bizi keyubudan sunucu almaya zorlatan MC-TR yöneticilerinin amaçlarını hala anlamış değilim.
Minecraft Türk Sunucuları sayfasına girdiğimde Keyubu sunucularının [REKLAM] ön eki alarak aslında leş bir sunucu olduğu halde sırf keyubudan açtı diye iyi bir kitle çektirmesindeki amaç ne ? ve diğer hostinglerden sunucu açan üyeler neden bu kadar küçük düşürülüyor ?

Tonlarca keyubu sunucusunun altında kalan başka hostingden sunucu açan biz küçük üyeler maalasef online bile çekemiyoruz.
Bu soruna, bu kıyağa ve bu düzene acilen bir düzenleme getirilmesi gerek!

Saygılar...​

Küçük düşürme yok bu forum keyubuya bağlı olduğu için sunucu satın alanlarada reklam+sabit veriliyor ek olarak bunun sunucu kalitesiyle vs. alakası yok.
Bu konuyu dün discord üzerinden tartışmıştık zaten eğer sizde online çekmek istiyorsanız sizde reklam alın bu keyubu sunucularına özel birşey değil ki o yüzden AxiTR bile anasayfaya reklam verebiliyor.

İyide bunu foruma bağlayamazsın sen :D sende reklam ver seninde sunucun orda gözüksün ayrıca keyubudan açılan sunucular için keyubu bu forumda reklam şansı veriyor. Batihostunda kendi reklam platformu var sende biraz araştırmalısın bende batihost kullanıyorum bu arada

Gene forum yanlısı arkadaşlar yorumlara gelmiş, gelebilir sıkıntı yok.

Anlatmak istediğim gene anlaşılmadı.
Keyubu'dan sunucu satın alan en kötü sunucu bile en üstlerde yer alırken ( ücretsiz bir şekilde )
Batihost, AxiTRBilişim vs gibi hostinglerden sunucu satın alanlar en aşağılarda resmen çaresizliğe bırakılıyor anlatmak istediğim bu.
Bende bilirim parayla satın almasını bu çözüm değil.

Gene forum yanlısı arkadaşlar yorumlara gelmiş, gelebilir sıkıntı yok.

Anlatmak istediğim gene anlaşılmadı.
Keyubu'dan sunucu satın alan en kötü sunucu bile en üstlerde yer alırken ( ücretsiz bir şekilde )
Batihost, AxiTRBilişim vs gibi hostinglerden sunucu satın alanlar en aşağılarda resmen çaresizliğe bırakılıyor anlatmak istediğim bu.
Bende bilirim parayla satın almasını bu çözüm değil.
Bu iş böyledir pazarlama taktiği. Eğer sende üstte gözükmesini istiyorsan ya reklam vereceksin ya keyubudan açacaksın yada gidip rpg - towny sunucu açacaksın(oralar bomboş). Bu iş sunucunun çöp olup güzel olmasıyla alakalı değildir mc-tr forumu keyubu sponsorluğunda barındırıldığı için reklam konuları açmalarında bir sakınca yoktur. Ayrıca reklam ücreti bir nevi sunucu paketlerine dahil oluyor.

Bu iş böyledir pazarlama taktiği. Eğer sende üstte gözükmesini istiyorsan ya reklam vereceksin ya keyubudan açacaksın yada gidip rpg - towny sunucu açacaksın(oralar bomboş). Bu iş sunucunun çöp olup güzel olmasıyla alakalı değildir mc-tr forumu keyubu sponsorluğunda barındırıldığı için reklam konuları açmalarında bir sakınca yoktur. Ayrıca reklam ücreti bir nevi sunucu paketlerine dahil oluyor.
Yani gene dediğime geldik ya keyubu ya hiç.

Yani gene dediğime geldik ya keyubu ya hiç.
Madem burada reklam vermeyeceksin tonlarca forum var onlara gidebilirsin buraya gelip forumu baltalamanın amacı yok adamların kendi hostingi tabiki bir destek verecekler bu çok normal.

Madem burada reklam vermeyeceksin tonlarca forum var onlara gidebilirsin buraya gelip forumu baltalamanın amacı yok adamların kendi hostingi tabiki bir destek verecekler bu çok normal.
Öncelikle konuşma tarzın saldırmaya yönelik biraz sakin ol.
Ben zaten forumu baltalamak için gelmedim sadece forumun bu sıkıntısını çözmesini önerdim.
Ayrıca bu forumda sunucumun konusu var tabii aşağılarda olduğu için görmessin sen :D

Öncelikle konuşma tarzın saldırmaya yönelik biraz sakin ol.
Ben zaten forumu baltalamak için gelmedim sadece forumun bu sıkıntısını çözmesini önerdim.
Ayrıca bu forumda sunucumun konusu var tabii aşağılarda olduğu için görmessin sen :D
Writet | Vanilla tadında sistemsiz EMEK SKYBLOCK! [1.12.2] forumda binlerce skyblock sunucu var sen sanıyorsunki her sunucu 100 200 online çekiyor.Dediğim gibi bu konuyu dün discorddada tartıştık ama adamlar para veriyorsa bir özelliği olmalı ki para versinler.Eğer sende sunucunu yukarıya çıkartmak istiyorsan ya reklam vereceksin yada altın-zümrüt-elmas sunuculara başvuracaksın.

76112

Paraya kıycan kardeşim ozman

Dünyadaki tüm büyük firmalar bu pazarlamayı uyguluyor. Daha yeni açılan bir hosting firması gelişmek için bunu yapması normal. Yemek Sepeti, Twitch yayıncılarına kod veriyor ve yayıncılar abonelerine dağıtıyor. Bu da haksızlık o zaman. İki firmanın, markanın anlaşmasını da yasaklayalım?

Dünyadaki tüm büyük firmalar bu pazarlamayı uyguluyor. Daha yeni açılan bir hosting firması gelişmek için bunu yapması normal. Yemek Sepeti, Twitch yayıncılarına kod veriyor ve yayıncılar abonelerine dağıtıyor. Bu da haksızlık o zaman. İki firmanın, markanın anlaşmasını da yasaklayalım?
Peki o zaman marka ve büyüklük sizin için üyelerinizden daha değerli olsun. Daha fazla uzatmak istemiyorum.
İyi forumlar.

Peki o zaman marka ve büyüklük sizin için üyelerinizden daha değerli olsun. Daha fazla uzatmak istemiyorum.
İyi forumlar.
Kardeşim başka forumlarda var git onlarada bak keyubu sanki sana tanımıyo bu şansı git al tek seferlik zaten bu kadar uzatma forum keyubu sponsorluğunda zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl