MC-TR Keyubu Kıyağı Bazı Üyeleri Çığrından Çıkarıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Onlyboro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.160
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim başka forumlarda var git onlarada bak keyubu sanki sana tanımıyo bu şansı git al tek seferlik zaten bu kadar uzatma forum keyubu sponsorluğunda zaten :)
Sayın keyubu üyesi lütfen benim ne yapacağıma karışmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 76112
Bunların zaten çoğu keyubu müşterisi ve forumda yetki almak için her halükarda forumu destekleyen tipler ister haklı ol ister haksız.

Bunların zaten çoğu keyubu müşterisi ve forumda yetki almak için her halükarda forumu destekleyen tipler ister haklı ol ister haksız.
Bak bizde diyoruz ki madem reklam vermek veya keyubu kullanmak istemiyorsun, ozaman altın sunucu vs. ödül almak için çalışabilirsin veya diğer forumlara gidebilirsin.Sonuçta keyubununda bir ayrıcalığı olmalı.

Bak bizde diyoruz ki madem reklam vermek veya keyubu kullanmak istemiyorsun, ozaman altın sunucu vs. ödül almak için çalışabilirsin veya diğer forumlara gidebilirsin.Sonuçta keyubununda bir ayrıcalığı olmalı.
Bak dostum benim Keyubu ile aramda hiçbir problem yok. Keyubu'ya kötü vs demiyorum sadece forumda 60 70₺ ye satılan reklamı adam 30₺lik sunucu ile elde ediyor. Verilen ayrıcalık dozunu aştı konu bu.

siz burdan keyubuyu görüp sunucu alıyonuz reklamından vs asıl para sitenin admin'in cebine gidiyor .)

adam sponsorundan alıyor parayı rahat sizi düşünürmü :)

Batihost müşterisi olarak yazayım sana forumda herhangi bir hosting ayrımı yok herkes eşit sadece üyeler arasında gruplaşmalar oluyor daha doğrusu fanboyluk vs oluyor Yönetimde hiçbir şekilde ötekeleştirme ayrıcalık vs görmedim gayet ilgili bir ekip moderatör ve üstünden bahsediyorum diğerleri üstüne alınmasın.

Reklam meselesinde yapıcak bişe yok Keyubu müşterilerine reklam avantajı sunuyor böyle pazarlıyor.

Hosting seçmek sana kalmış bişe çok girmek istemiyorum incelersin hostingleri paketleri vs bakarsın hangisi hoşuna gidiyorsa onu seçersin​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl