bilirkisii0
russhald
Gereksiz.mobil uygulama olabilir
bilalbera2424

benjamin17
Arkadaş ekleme sistemine benzer olarak takip etme sistemi bulunuyor. Özel olarak sohbet içinde kullanıcı profili üstünden özel mesaj yoluyla sohbet etmeniz için bir alan bulunmaktadır.arkadaş ekleme sistemi eklenebilir belki arkadaşlarımızla özel olarak sohbet edebiliriz sonuçta ama çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum
tciletisimbaskanligi

benjamin17
Reklam engelleyicileri engelleyen sistem daha öncesinde getirildi ve üyelerimizden kötü dönüşler aldık. Bu sebeple aktif olan bir sistem değil. İlgili konu: https://www.mc-tr.com/konu/tamam-mc-tr.133406/#post-822603Reklamlarla ilgili bir şey diyeceğim, reklam engelleyicileri engellemenin yöntemleri var ki eklenmesi sunucu sahipleri açısından iyi ama MC-TR bence resmen reklamlarıyla kullanıcıyı boğuyor.
1 - Pop-up reklamların tamamen kaldırılması | resmen foruma girme isteğini sıfıra düşürüyor gibi birşey ve bundan faydalanan sunucu sahipleri de vardır eminim. Bunu kaldırmak çok etkili olabilir.
2 - Reklamların daha düzgün bi şekilde koyulması | üstteki reklam bannerlarının daha iyi bi düzende koyulabiliceğine inanıyorum.
Yani normalde ben de reklam engelleyici açtığımda MC-TR'de dahil bazı sitelerde reklamları açıyordum. Ama bi süre sonra boğdu artık o yüzden MC-TR'de de reklam engelleyiciyi burada da açtım. Fazla boğuyor çünki.

benjamin17
Bununla ilgili ciddi ciddi uğraş vereceğim. Tek sorum buranın yetkili ekibi tarafından açılan veya belirlenen üye konuların yayınlanabileceği bir yer olması mı daha mantıklı olur yoksa herkesin belirlenen içeriklerde konular açabileceği bir alan mı daha mantıklı olur.Blog geri getirilmeli yararlı konulara blogdan ulaşılabilmeli.
jonwayy

benjamin17
Bu tarz bir yapı etkinliği kafam da var. Mevcut etkinlik planlarımda bir değişiklik olmaz ise haziran ortalarında bu tarz bir etkinlik yapmayı planlıyorum.Burda aktif olduğum süreçlerde Creative oyuncuları yani mimarlıkla uğraşanlar için etkinlik, yarışma, tag vs. gibi şeyler farketmedim. Bence mimarlar içinde bir etkinlik düzenlenmeli
baylite
Herkesin belirlenen içeriklere ulaşması daha iyi olur.Bununla ilgili ciddi ciddi uğraş vereceğim. Tek sorum buranın yetkili ekibi tarafından açılan veya belirlenen üye konuların yayınlanabileceği bir yer olması mı daha mantıklı olur yoksa herkesin belirlenen içeriklerde konular açabileceği bir alan mı daha mantıklı olur.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!