MC-TR MC-TR.COM Önerilerinizi Bekliyor

mobil uygulama olabilir

Son mesajlar kısmında tanıtım konuları olmasın ayrı bir sekme açılsın çok fazlalar

Yetkililerle üyeler soru cevap yapabilir .)

arkadaş ekleme sistemi eklenebilir belki arkadaşlarımızla özel olarak sohbet edebiliriz sonuçta

arkadaş ekleme sistemi eklenebilir belki arkadaşlarımızla özel olarak sohbet edebiliriz sonuçta ama çok mantıklı olduğunu düşünmüyorum
Arkadaş ekleme sistemine benzer olarak takip etme sistemi bulunuyor. Özel olarak sohbet içinde kullanıcı profili üstünden özel mesaj yoluyla sohbet etmeniz için bir alan bulunmaktadır.

Reklamlarla ilgili bir şey diyeceğim, reklam engelleyicileri engellemenin yöntemleri var ki eklenmesi sunucu sahipleri açısından iyi ama MC-TR bence resmen reklamlarıyla kullanıcıyı boğuyor.

1 - Pop-up reklamların tamamen kaldırılması | resmen foruma girme isteğini sıfıra düşürüyor gibi birşey ve bundan faydalanan sunucu sahipleri de vardır eminim. Bunu kaldırmak çok etkili olabilir.
2 - Reklamların daha düzgün bi şekilde koyulması | üstteki reklam bannerlarının daha iyi bi düzende koyulabiliceğine inanıyorum.

Yani normalde ben de reklam engelleyici açtığımda MC-TR'de dahil bazı sitelerde reklamları açıyordum. Ama bi süre sonra boğdu artık o yüzden MC-TR'de de reklam engelleyiciyi burada da açtım. Fazla boğuyor çünki.

Reklamlarla ilgili bir şey diyeceğim, reklam engelleyicileri engellemenin yöntemleri var ki eklenmesi sunucu sahipleri açısından iyi ama MC-TR bence resmen reklamlarıyla kullanıcıyı boğuyor.

1 - Pop-up reklamların tamamen kaldırılması | resmen foruma girme isteğini sıfıra düşürüyor gibi birşey ve bundan faydalanan sunucu sahipleri de vardır eminim. Bunu kaldırmak çok etkili olabilir.
2 - Reklamların daha düzgün bi şekilde koyulması | üstteki reklam bannerlarının daha iyi bi düzende koyulabiliceğine inanıyorum.

Yani normalde ben de reklam engelleyici açtığımda MC-TR'de dahil bazı sitelerde reklamları açıyordum. Ama bi süre sonra boğdu artık o yüzden MC-TR'de de reklam engelleyiciyi burada da açtım. Fazla boğuyor çünki.
Reklam engelleyicileri engelleyen sistem daha öncesinde getirildi ve üyelerimizden kötü dönüşler aldık. Bu sebeple aktif olan bir sistem değil. İlgili konu: https://www.mc-tr.com/konu/tamam-mc-tr.133406/#post-822603

Pop-up reklam olarak forumda 1 adet pop-up reklam bulunuyor. Daha fazla pop-up reklam yok. 3 gün gizle butonuna tıkladığımız durumda 3 gün boyunca karşınıza çıkmıyor. 3 günlük bu süreçte çıkıyorsa tarayıcı değişikliği, çerez yenileme/silme veya forum hesabınıza çok gir gibi durumlardan dolayı önünüze bu süre dolmadan çıkabilir.

Banner durumuna gelecek olursak reklamlara olan talepleri karşılayabilmek için 8 üst banner alanı bulunuyor. Bununla ilgili olarak bir güncelleme üstünde çalışıyoruz. Banner tarafını ne kadar azaltmak istesekte reklam veren kişilerin fatura yenileme gibi durumlarında tüm banner alanları daha süresi gelmeden doluyor. Bu sebeple farklı reklam vermek isteyen kullanıcılarımız için ek banner alanları açmak zorunda kalıyoruz. Banner alanına yapacağımız yeni güncelleme ile hem daha fazla üyemiz reklam verebilecek hemde daha uygun fiyatlı reklam verebileceği bir sistem üstüne çalışıyoruz. Bunun harici olarak yerleşim düzeni ile ilgili forum reklamları nerede nasıl olabilir nasıl durabilir önerileriniz var ise discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçiniz dinlemek isterim.

Blog geri getirilmeli yararlı konulara blogdan ulaşılabilmeli.

Blog geri getirilmeli yararlı konulara blogdan ulaşılabilmeli.
Bununla ilgili ciddi ciddi uğraş vereceğim. Tek sorum buranın yetkili ekibi tarafından açılan veya belirlenen üye konuların yayınlanabileceği bir yer olması mı daha mantıklı olur yoksa herkesin belirlenen içeriklerde konular açabileceği bir alan mı daha mantıklı olur.

Burda aktif olduğum süreçlerde Creative oyuncuları yani mimarlıkla uğraşanlar için etkinlik, yarışma, tag vs. gibi şeyler farketmedim. Bence mimarlar içinde bir etkinlik düzenlenmeli

Burda aktif olduğum süreçlerde Creative oyuncuları yani mimarlıkla uğraşanlar için etkinlik, yarışma, tag vs. gibi şeyler farketmedim. Bence mimarlar içinde bir etkinlik düzenlenmeli
Bu tarz bir yapı etkinliği kafam da var. Mevcut etkinlik planlarımda bir değişiklik olmaz ise haziran ortalarında bu tarz bir etkinlik yapmayı planlıyorum.

Bununla ilgili ciddi ciddi uğraş vereceğim. Tek sorum buranın yetkili ekibi tarafından açılan veya belirlenen üye konuların yayınlanabileceği bir yer olması mı daha mantıklı olur yoksa herkesin belirlenen içeriklerde konular açabileceği bir alan mı daha mantıklı olur.
Herkesin belirlenen içeriklere ulaşması daha iyi olur.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl