K
Kullanıcı 26543
Ziyaretçi
Selamlar, tekrar ben. Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere 1 hafta kadar forumda yoktum, artık geri dönme vakti geldi diye düşündüm, düşündük ve iş başına döndüm. MC-TR'yi daha kullanılabilir, daha eğlenceli ve daha kaliteli vakit geçirebileceğiniz bir yer haline getirmeye geçtiğimiz günlerde başlamıştık. Ekibe tekrar geri dönüş yapmadan önce nelerin değişebileceğini, nelerin değişmesi gerektiğini kararlaştırdım ve o kararları değerli ekip arkadaşlarımla uygulayacağız.
Olmadığım süre zarfında bir üye gözünden forumu gördüm ve başta yetkili ekibi olmak üzere forumdaki tüm sıkıntılardan haberdar oldum. Beni ulaşılmaz biri olarak görmeyin, forumdan veya Discord üzerinden atacağınız mesajlara müsait olduğum anda geri dönüş yaparım. Kimseyi ihmal etmem. Siz bana sorunlarınızı iletirsiniz veya benden bir konu hakkında yardım istersiniz, yazacağınız şey her ne olursa olsun, sohbetimizin sonunda o konu çözülmüş olacaktır. Her neyse, etkinliğimizin konusunda şaşmadan hemen asıl konuya geçelim. Konuşmak için daha çok vaktimiz var. :D
MC-TR.COM Aylık Özel Üye Etkinliği, MC-TR.COM yönetimi tarafından siz değerli üyelerimize sunulan görevleri yapmanız şartı ile size sunulan 4 farklı özel üyelikten sadece birini seçebilme şansını veriyor.
Seçeceğiniz özel üyelik sizde 2 hafta kalabilir, 2 hafta sonunda özel üyeliğin süresi bitmektedir.
Forum Destek:
Moderatör tarafından düzenlendi: