Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya Lınk Kırıkda Indırebılen varsa bana atabılırmı gercekten sanırım bende skıntı var lutfen cok lazım paketınze bayıldım harıka ne zamandır ındırmeye calısıyorm olmuyor neden bılmıyorm ındıren varsa atabılırmı gercekten cok lazım
hayatımda böle paket görmedim lagdan kıvranan serverimi hiç lagsız yaptı allah razı olsun hiç bug yok açık yok hayatımda gördüğüm en iyi paket herşey düşünülmüş adamın map yapmasına kadar düşünüp schematic eklemişsiniz ama tek soruz biraz fazla reklam var her plugini editliyip MC-TR yapmışsınız Biz Değişmesini Biliyoruz Değişiriz Sorun Deil ama Bilmeyenler için Kötü Olmuş :( Ama Paket Genel Olarak Süper genel değerlendirme %98 ★★★★★