Tanıtım MC-TR.COM | 1.7.x Tüm sürümler | Faction Plugin Paketi | Açıkları Engelli |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekküler bukkit server kurdum onda kendime göre düzneliyeceğim ardından kurulacak olan serverime atıcamğım teşekkürler ....

Plugin paketi harika benimde plugin paketim var ama bunun kadar ii deyil mc-tr çok saol

Ya Lınk Kırıkda Indırebılen varsa bana atabılırmı gercekten sanırım bende skıntı var lutfen cok lazım paketınze bayıldım harıka ne zamandır ındırmeye calısıyorm olmuyor neden bılmıyorm ındıren varsa atabılırmı gercekten cok lazım

hayatımda böle paket görmedim lagdan kıvranan serverimi hiç lagsız yaptı allah razı olsun hiç bug yok açık yok hayatımda gördüğüm en iyi paket herşey düşünülmüş adamın map yapmasına kadar düşünüp schematic eklemişsiniz ama tek soruz biraz fazla reklam var her plugini editliyip MC-TR yapmışsınız Biz Değişmesini Biliyoruz Değişiriz Sorun Deil ama Bilmeyenler için Kötü Olmuş :( Ama Paket Genel Olarak Süper genel değerlendirme %98 ★★★★★

Bu MCTR sunucusunun pluginleri mi?

arkdaşlar bunun kurulumu nasildir sizlere zahmet anlabilirmisiniz

ChestShop bugu engelli mi ?

Yahu bide keşke turbobitten başka yere upload etseniz çok iyi olacak :(

Bu plugin paketi çok güzel ama market nasış-l yapılıo bu plugin paketinde

Oyuncular Kit Baslangıc Alamıyor :(

yanlıs iniyo bende dosya olarak inmiyo anpıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl