MC-TR MC-TR 21.05.2019 Bilgilendirme - Son Durum Güncellemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batuhan Yenidogan

once upon a time
Emekli
Elmaslar
1.558

Discord:

Batuhan Yenidogan#6666

69772

Bildiğiniz üzere yaklaşık 1 günlük bir süreçtir kullanıma kapalıydık arkadaşlar. Bunun hakkında sizlere birkaç açıklama yapacağız:
Türkiye'nin en çok aktif kullanıcıya sahip ve en büyük Minecraft platformu olarak sizlerden bu uzak kalma sürecimiz güncelleme doğrultusunda olacaktı. Ancak çıkan birtakım tersliklerden dolayı foruma giriş yaptığınızda anlayacağınız üzere: Yaklaşık 27 günlük bir veri geri dönüşü oldu.

Bu süreçte biz MC-TR yetkilileri olarak yaşadığınız problemleri çözecek, işimize süreç bitimine kadar daha sıkı sarılacağız. Bizlere herhangi bir sorununuzu iletmeyi unutmayın. Açtığınız konularda bazı fotoğraf kayıpları da mevcut olabilir. Bunları tekrardan güncellemeniz gerekmektedir.

Söylediğimiz gibi sevgili dostlarım, bizler bu süreçte siz değerli ''Türk Minecraft platformunun gelişmesinde rol oynayacak'' arkadaşlara gereken tüm desteği sağlayacağız.

Çok uzatıp güncelleme bilgilendirmemizi bulandırmak istemiyorum, sizleri seviyoruz, bu platformu seviyoruz, Türkiye'yi seviyoruz. Mutlu günler dostlar.

Açıkcası 3-4 saat uğraşarak yazdığım bir konu vardı. Bu 27 günlük veri dönüşü zarfında çok şey kaybettiğimi düşünüyorum. Çözülmesi dileğiyle..

Açıkcası 3-4 saat uğraşarak yazdığım bir konu vardı. Bu 27 günlük veri dönüşü zarfında çok şey kaybettiğimi düşünüyorum. Çözülmesi dileğiyle..
Konularınızı kaydetmediyseniz bunun bir geri dönüşü sağlanamaz ancak konularınızı tekrar açmanız doğrultusunda gerekli yardımlar sağlanacaktır.

Odegılde benım 10larca konu vardı ozel olarak cevırı yaptıgım dosyaları atıuodum yedegı durmuyo bende gittimi onlar baya da elmas yok elmaslarım gitmiş kıymetlilerim

Ben Forumda Her Hangi Bir Farklılık Göremedim bir güncelleme notu veya yazısı gelicekmi neler değiştğini felan

Ben Forumda Her Hangi Bir Farklılık Göremedim bir güncelleme notu veya yazısı gelicekmi neler değiştğini felan
Xenforo sürümü 2.1.2 ye güncellendi. Bu güncellemede bazı veri kayıpları yaşadık. Bunun dışında bir gelişme yok efendim.

Odegılde benım 10larca konu vardı ozel olarak cevırı yaptıgım dosyaları atıuodum yedegı durmuyo bende gittimi onlar baya da elmas yok elmaslarım gitmiş kıymetlilerim
Özür dileriz. Elimizden gelen desteği ulaşmanız doğrultusunda sağlarız.

Tekrardan Özür Diliyorum Ve Rahatsız Ediyorum
1. Sorum Forumdaki k.adımı Değiştirmek İstiyorum
2.si Keyubu.Com Ne Zamn Açılacak

1. Sorunun Cevabı: Forum Desteğe konu açarsanız hemen yardımcı oluruz.

2. Sorunun Cevabı: Keyubu hakkında MC-TR yönetimi olarak bir bilgilendirme yapamayız. Kendilerine ilgili adreslerden ulaşırsanız daha sağlıklı cevaplar alırsınız.

Benim için sorun yok sağolsun @Batuhan Yenidogan yeterince yardımcı oluyor siz de bu durumu sorun etmeyin herşey elbet bir gün gitmeye mahkumdur.

Hocam o kadar mesaj almış görüntülenme almış üzerinde bildirim reklamı yaptıgımız bi konumuz vardı kaldırılmış çözülmesini talep ediyorum.

Hocam o kadar mesaj almış görüntülenme almış üzerinde bildirim reklamı yaptıgımız bi konumuz vardı kaldırılmış çözülmesini talep ediyorum.
Üzülerek söylemeliyim ki konu tarzı şeylerde bir geri dönüş sağlayamıyorum, yani bunun sizde bir docs veya word yedeği yoksa geri dönüşünü yapamayız. Ancak yeni konu açarsanız bildiriminizi yenileriz.

Üzülerek söylemeliyim ki konu tarzı şeylerde bir geri dönüş sağlayamıyorum, yani bunun sizde bir docs veya word yedeği yoksa geri dönüşünü yapamayız. Ancak yeni konu açarsanız bildiriminizi yenileriz.
Yeniden konu açarız hocam da o kadar görüntülenme ve mesaj boşa gitti desenize :/ teşekkür ediyorum geri dönüşünüzden dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl