Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senin paylaştığın plugin varya bn onu indirdim fakat bir sorunum var pluginle /enchant,help,ci gibi komutlar yazınca MC-TR AntiHacking System Yasaklı Kelime kullandın Diyo Yani kısacası nerdeyse hiç bir pluginimi kullanamıyorum /enchant yazıyorum MC-TR AntiHacking System Yasaklı Kelime kullandın diyo işte Ne yapmam gerek Lütfen Yardım et:(:(:(:(
Ya yardım eden mülüman kulu yokmu aranızda ? ci,help,/enchnat komutlarını kullanınca yasaklı kelime kullandınız diyo op ve kurucu olduğum halde ne yapmam gerek yardım edin bu yüzden plugini silicem ya of :/
Arkadaşlar ben bir plugin indirdim fakat serverimde ci,help,/enchant komutlarını kullanınca MC-TRAntihacking System Yasaklı kelime kullandınız diyo ne yapmam gerek biri bana NoCheatPlus ile alakalı dedi ama yapamadım yine lütfen bu sorunuma bir cevap bulun!