MC-TR |2014 Final| |1.7.2 - 1.7.4 | Faction Plugin Paketi| Açıksız Sorunsuz Sağlam Paket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saol kardeş güzel

ya yaptınız şeye bak ya turkorbit ten indirlmior + virus total yok + dosya tc ve mediafire tavsiye ederim guncel !

groupmanager sorunlu kardeş yetkiye sahip deyilsiniz diyor sürekli konsoldan kop verdim kendime ama genede yetkiye sahip deyil diyor

Daha Detaylı Anlatım Yaparsan Güzel Olur

Bulabildiğim ilk ve tek sorunsuz plugin paketi teşekkürler ;)

perm de nasıl blok kıramamayı ayarlıcaz

Senin paylaştığın plugin varya bn onu indirdim fakat bir sorunum var pluginle /enchant,help,ci gibi komutlar yazınca MC-TR AntiHacking System Yasaklı Kelime kullandın Diyo Yani kısacası nerdeyse hiç bir pluginimi kullanamıyorum /enchant yazıyorum MC-TR AntiHacking System Yasaklı Kelime kullandın diyo işte Ne yapmam gerek Lütfen Yardım et:(:(:(:(

Ya yardım eden mülüman kulu yokmu aranızda ? ci,help,/enchnat komutlarını kullanınca yasaklı kelime kullandınız diyo op ve kurucu olduğum halde ne yapmam gerek yardım edin bu yüzden plugini silicem ya of :/

Arkadaşlar ben bir plugin indirdim fakat serverimde ci,help,/enchant komutlarını kullanınca MC-TRAntihacking System Yasaklı kelime kullandınız diyo ne yapmam gerek biri bana NoCheatPlus ile alakalı dedi ama yapamadım yine lütfen bu sorunuma bir cevap bulun!

Saol Cok Güzel Plugin Paketi Cok Saol

LA pC Virüs kapti MediaFireye upload ederseniz sevnirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl