Kişisel görüşünüz, umarım özgün bir paket yaparak bizi geçersiniz.Turkiyeye imza atan sistemler d? her skyblock sunucusunda olan sistemler bunlar ve paket buyuk bir sunucudan alintiya benziyor abartilicak bir ozelliginiz yok
Kişisel görüşünüz, umarım özgün bir paket yaparak bizi geçersiniz.Turkiyeye imza atan sistemler d? her skyblock sunucusunda olan sistemler bunlar ve paket buyuk bir sunucudan alintiya benziyor abartilicak bir ozelliginiz yok

_thread
Eggwars ve Kitpvp oynamak için girerdim. Eskiden kurucu Semosedo vardı, hala duruyor mu?Semosedo maalesef 4 yıl önce bıraktı, şu anda tek başıma ben ilgileniyorum. Eski günler gerçekten çok güzeldi :)Yılların o sunucusu geri mi döndüEggwars ve Kitpvp oynamak için girerdim. Eskiden kurucu Semosedo vardı, hala duruyor mu?
ilovemaju
Tüm sunucu sistemlerimiz özgündür, düşünme/tasarım ve geliştirme aşaması ekibimiz tarafından gerçekleştiriliyor.Merhaba, yeni sezonunuzu inceledim ve başka bir sunucudaki sistemleri tıpatıp sadece isimleri değiştirip hatta bazılarının isimlerini bile değiştirmeden kopyalanmışsınız gibi gözüküyor. Emek verip özgün birşeyler yapmak varken bu yolu tercih etmeniz hoş olmadı. Başarılar dilerim.
darthstrafe
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!