613/614 mc.soulcraft.tc Altın Sunucu mc.soulcraft.tc | YENİ SEZON! 1.16.5 EMEK SKYBLOCK AÇILIYOR 16 OCAK CUMA 20:00!

Turkiyeye imza atan sistemler d? her skyblock sunucusunda olan sistemler bunlar ve paket buyuk bir sunucudan alintiya benziyor abartilicak bir ozelliginiz yok
Kişisel görüşünüz, umarım özgün bir paket yaparak bizi geçersiniz.

Başarılı sunucu umarım bir bir daha kapanmaz ve devamı gelir.

Yılların o sunucusu geri mi döndü :love: Eggwars ve Kitpvp oynamak için girerdim. Eskiden kurucu Semosedo vardı, hala duruyor mu?

Yılların o sunucusu geri mi döndü :love: Eggwars ve Kitpvp oynamak için girerdim. Eskiden kurucu Semosedo vardı, hala duruyor mu?
Semosedo maalesef 4 yıl önce bıraktı, şu anda tek başıma ben ilgileniyorum. Eski günler gerçekten çok güzeldi :)

Konu tasarım güzel duruyor ama eklentiler basit ve özenilmeden düzenlenmiş yazım hataları dengesiz fiyatlandırma ve özensiz menüler var sunucunun iyi gördüğüm yanları konu tasarım ve harita olabilir 128GB makine olduğunu düşünmüyorum olsa bile gereksiz harcama yapmışsınız başarılar dilerim

Yılların paslanmayan ișini en iyi șekilde yapan sevdiğim bir sunucu böyle devam etmenizi görmek mutlu ediyor 😍

Merhaba, yeni sezonunuzu inceledim ve başka bir sunucudaki sistemleri tıpatıp sadece isimleri değiştirip hatta bazılarının isimlerini bile değiştirmeden kopyalanmışsınız gibi gözüküyor. Emek verip özgün birşeyler yapmak varken bu yolu tercih etmeniz hoş olmadı. Başarılar dilerim.

Merhaba, yeni sezonunuzu inceledim ve başka bir sunucudaki sistemleri tıpatıp sadece isimleri değiştirip hatta bazılarının isimlerini bile değiştirmeden kopyalanmışsınız gibi gözüküyor. Emek verip özgün birşeyler yapmak varken bu yolu tercih etmeniz hoş olmadı. Başarılar dilerim.
Tüm sunucu sistemlerimiz özgündür, düşünme/tasarım ve geliştirme aşaması ekibimiz tarafından gerçekleştiriliyor.
Konu tarihindende göreceğiniz üzere yeni bir sunucu değiliz ve oyuncular sunucumuzda ne görmek istiyorsa ona göre şekillendiriyoruz.
Dediğiniz gibi bir kopyalama söz konusu değil ve olamazda.

Ne kadar zaman geçerse geçsin, asla kalitesini kaybetmeyen asla tadını bozmayan bir sunucu.

Sunucu kaliteli bir sunucuya benziyor,ama yeni sistemler eklenebilir diğer sunucularda olmayan

sırf sunucunun ismini kirletebilmek için boş yorumlar yapılmış sunucu gayet güzel ve başarılı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl