MC.HIPERNW.NET - ÖZEL SİSTEMLER - SEZONLAR - X2 KREDİ - 1.16.5 - 10.05.2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet erkenden millete duyurmak istedim :')
Buna rağmen konsolda inatla girmeye çalışan 5-6 kişiyi gördüm.

Önerilerin varsa yazarsan çok sevinirim, değerli yorumun için teşekkürler <3
Açılışta görüşmek üzere :')​

Var discord linki lazım :D

Konu tasarımını çok beğendim.
Sunucu haritaları gerçekten iyi duruyor.
Konuda belirtilen sistemlerde hoş, sistemleri sunucuya gelmeden eleştirmenin çok doğru olmayacağını düşünüyorum.
Başarılar dilerim.​

Konu tasarımını çok beğendim.
Sunucu haritaları gerçekten iyi duruyor.
Konuda belirtilen sistemlerde hoş, sistemleri sunucuya gelmeden eleştirmenin çok doğru olmayacağını düşünüyorum.
Başarılar dilerim.​
Sistemler bölümü birazdan değişecek, eklemeyi unuttuğumuz özel sistemlerimiz mevcut :')

Değerli yorumun için teşekkürler <3​

Konumda bulunan sistemler ve ekibimiz bölümü güncellendi.
Kontrol edebilirsiniz.​

Sunucunun konu tasarımına bayıldım. Başarılar dilerim ♥​

Açılış saat: 15:00'da​

klasik faction sunucusu bir fark göremedim onun dışında 1.16 da birilerinin faction oynayabileceğini zannetmiyorum eski köye yeni adet gibi olmuş 1.8 oynanmasının sebebi tamamen pvp sistemiyken 1.16 sürümünde açılması farklılık olmuş başarılar

klasik faction sunucusu bir fark göremedim onun dışında 1.16 da birilerinin faction oynayabileceğini zannetmiyorum eski köye yeni adet gibi olmuş 1.8 oynanmasının sebebi tamamen pvp sistemiyken 1.16 sürümünde açılması farklılık olmuş başarılar
Fark göremiyorsun hm

Sistemler konusunda diğer klasik factionların içinden çıktığımıza eminim tabii ki kişiden kişiye göre değişebilir.

Örnek olarak diyebileceğim sistemler: Kazma Level, Lord, Edit, HiperMarket gibi gibi sistemler veya yeni event türleri olabilir.

Önerin varsa yazarsan sevinirim.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl